Tekne Branda'sı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Darben
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En mantıklısı, teknenizi bir oto döşemeciye götürüp, orada tekne ölçülerine göre yaptırmanızdır.
Çünkü marka markaya bile ölçü olarak uymaz.

Arkadaşlar , 3,5 metrelik teknem için branda arıyorum. Kışlama yaparken araç brandası örtüp , romörk üzerinde iple sabitleyip bırakıyorum. Fakat büyük geldiği için sermesi birazcık zor. Bazı fotolarda birebir örtüşen brandalar görüyorum. Bağlamakta çok basit. İstanbul yada İzmir 'de nereden temin edebilirim?Bilen arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim.
Biz yeni yaptırdık. Hazır satılmıyor, bir döşemeciye ölçü aldırıp yaptırıyorsunuz. 5.60 Tekne için 750 TL aldılar.

Biz yeni yaptırdık. Hazır satılmıyor, bir döşemeciye ölçü aldırıp yaptırıyorsunuz. 5.60 Tekne için 750 TL aldılar.

Nasil brandaymış o merak ettim,yanmaz,yırtılmaz falan herhalde😕.Çok para vermişiniz diye düşünüyorum🙁

En kaliteli kumaşmış, güneşten felan etkilenmiyormuş felan 🙂

Biraz da kazıkladılar tabi 😛

ALEMİ CİHAN OLSA 150 CM ENLİ en pahalı branda kumaşının metresi 30 lira.Ki on liralık kumaşta iş yapar...
Hamdim, çok para vermişiniz çokkk...

NOT:sakın kızma,sen yanmışsın 😛hiç olmazsa site üyelerimiz yanmasın😛 gayesiyle yazıyorum🙂

ALEMİ CİHAN OLSA 150 CM ENLİ en pahalı branda kumaşının metresi 30 lira.Ki on liralık kumaşta iş yapar...
Hamdim, çok para vermişiniz çokkk...

NOT:sakın kızma,sen yanmışsın 😛hiç olmazsa site üyelerimiz yanmasın😛 gayesiyle yazıyorum🙂
Valla tekne bizim işyerinin, ben dedim pahalı diye. Ama kaliteliymiş olsun dediler. Eyvallah dedim 😛

Öncelikle teknenin üzerindeki brandanın açılı durması için bir düzenek lazım yoksa yağmur suyu birikip ağırlığı ile bulduğu zayıf noktadan brandayı yırtar.
1 Ay önce4,5 metrelik tekneme Gebzede yaptırdım ölçüp biçip öyle yaptılar yanlarına kamyon brandası germek için lastik taktım şimdi davul gibi gergin duruyor. fiyatı 150 tl.

Back