Darben
Yeni Üye
----?--------
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Biz yeni yaptırdık. Hazır satılmıyor, bir döşemeciye ölçü aldırıp yaptırıyorsunuz. 5.60 Tekne için 750 TL aldılar.Arkadaşlar , 3,5 metrelik teknem için branda arıyorum. Kışlama yaparken araç brandası örtüp , romörk üzerinde iple sabitleyip bırakıyorum. Fakat büyük geldiği için sermesi birazcık zor. Bazı fotolarda birebir örtüşen brandalar görüyorum. Bağlamakta çok basit. İstanbul yada İzmir 'de nereden temin edebilirim?Bilen arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim.
Biz yeni yaptırdık. Hazır satılmıyor, bir döşemeciye ölçü aldırıp yaptırıyorsunuz. 5.60 Tekne için 750 TL aldılar.
En kaliteli kumaşmış, güneşten felan etkilenmiyormuş felan 🙂Nasil brandaymış o merak ettim,yanmaz,yırtılmaz falan herhalde😕.Çok para vermişiniz diye düşünüyorum🙁
En kaliteli kumaşmış, güneşten felan etkilenmiyormuş felan 🙂
Biraz da kazıkladılar tabi 😛
Valla tekne bizim işyerinin, ben dedim pahalı diye. Ama kaliteliymiş olsun dediler. Eyvallah dedim 😛ALEMİ CİHAN OLSA 150 CM ENLİ en pahalı branda kumaşının metresi 30 lira.Ki on liralık kumaşta iş yapar...
Hamdim, çok para vermişiniz çokkk...
NOT:sakın kızma,sen yanmışsın 😛hiç olmazsa site üyelerimiz yanmasın😛 gayesiyle yazıyorum🙂
Valla tekne bizim işyerinin, ben dedim pahalı diye. Ama kaliteliymiş olsun dediler. Eyvallah dedim 😛
Evet dantele gerek yoktu değil mi? 😀Hamdi sizin brandayı, pahalılaştıran üzerindeki el işi danteller oldu, ne gerek vardı.
Hem şimdi tekne sahibi için farklı şeyler düşünecekler.