Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tekne hakkında yardım

Yassiselim

Yeni Üye
Adı
Selim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Degerli dostlar hepinize merhaba.Uzun bir süredir tekne arayışındayım.Balık tutmak amaçlı genellikle 4 kişi kullanmak uzere bir teknede karar kıldım.Fakat buldugum bu teknenin bir kamaralisi var birde acik kamarasizi var.Kamara konusunda cok kararsiz kaldim sizce gereklimi kamara kullanan arkadaslarima sormak istedim.goruntu olarak cok hos gosteriyor tekneyi fakat kullanim acisindan nasil olur zaten cok buyukde degil kamarasi.Sizce gereklimi.Motor olarakta 25 hp 4 zamanli honda dusunuyorum.Resimlerini ekliyorum yardimci olursaniz bana bu konu hakkinda cok sevinirim...

Ekli dosyalar

Yassiselim

Yeni Üye
Adı
Selim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu arada tekne boyu 4.98 agirligida 500 kg civari

Ogiveogi

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu teknede kamara güzel durmuyor brnce kamarasız

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
O kamarayla 4 kişi Rahat etmez bence Balık içinse kamarasız olan daha iyi gibi,diğeri daha çok gezi teknesi olmuş.

Yassiselim

Yeni Üye
Adı
Selim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İyice kafam karisti simdi :)

Yassiselim

Yeni Üye
Adı
Selim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tekne zaten kucuk yarisini isgal ediyor kamara. alip elime ayagima dolasip kullanamayacagima kamarayi almadan once size de bi danismak istedim.Gerci burundan ve kamarinin ustunede cikip olta atilabilir diye de dusundum. :)

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bu tarz kamaralar genelde dert oluyor. Çünkü kullanmadığın her şeyi oraya atıyorsun ve hiç aradığını kolay bulamıyorsun.

Kullanım olarak ön taraf iptal oluyor, demir atarken de Problem olur. Vs vs.

Kafanı iyice karıştırayım :)

Yassiselim

Yeni Üye
Adı
Selim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tamda dedigim konuya ayak bastiniz "bu tarz kamaralar " :) 6-7 metrelik bir tekne olsa buyuk bir kamarasi olsa icinde rahat hareket edilebilecek onundede bosluk olsa demir atmak icin vs. hic dusunmezdim fakat elime ayagima dolasmaktan baska bir ise yaramiycak galiba :)

umooth

Daimi Üye
Adı
umooth
Kan Grubu
B Rh Pozitif
kamarasız alın, tente şeklinde açılır kapanır kamara yaptırabilirsiniz. körük diyolarlar genelde.