Tekne hakkında yardım

Kamaralı olan tekneyle 2 kişiden fazla av yapılmaz. Kamara yanından tırmanıp Çapa atmak çok sorun olur. Kamara üzerinde de rahat balık avlanmaz. Hava 2-3 den fazla olduğu anda 5 metre teknenin yaptığı salınım ile siz teknenin tabanında bile rahat duramayacaksınız. Kamaranın tepesinden düşme riskiniz çok fazla olacaktır. Suya ne kadar yakın avlanırsanız oltadaki hissiyat ve kontrol o kadar iyidir.

Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler için kamara konusunu kafamdan cikartmis bulunuyorum hem zaten kamarasiz alirsam kamara fiyatina bi muzik sistemi yaptiririm diyodum iyi oldu 🙂 konu çarptirilmis gibi olucak ama muzik konusu cok masrafli olurmu yaptiran tecrubeli kardeslerim varmi konsolun altina bitane teyp dusunuyorum teknenin ic yanlarinada 4 tane hoparlor dusundum 1000 tl gibi bi rakamla cikabilirmiyim isin icinden guzelde bisey olsun istiyorum biraz bangir bangir

Bence Tekneye motora Balık ekipmanlarına kafa yorun önce 😀 Müzik nedir Telefondan bile dinlerim 🙄

Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler için kamara konusunu kafamdan cikartmis bulunuyorum hem zaten kamarasiz alirsam kamara fiyatina bi muzik sistemi yaptiririm diyodum iyi oldu 🙂 konu çarptirilmis gibi olucak ama muzik konusu cok masrafli olurmu yaptiran tecrubeli kardeslerim varmi konsolun altina bitane teyp dusunuyorum teknenin ic yanlarinada 4 tane hoparlor dusundum 1000 tl gibi bi rakamla cikabilirmiyim isin icinden guzelde bisey olsun istiyorum biraz bangir bangir
Bence hiç müzik sistemine girme. Al bir tane bluetooth hoparlör bağlan telefonundan istediğini dinle 🙂

Haa şarjı azalır dersen bir tanede power bank al 😛

Müzik sistemine girersen her ürünü marin seçmen gerekir yoksa 1 ayda hepsi bozulur. Marin olunca da işin rengi değişiyor. En iyisi Hamdi abinin dediği gibi bluetooth hoparlör, 12v şarjını da uydurursan aküden şarj edersin.

Anladım teşekkürler dediğiniz gibi bu sonra dusunuelecek bir konu motor olarak 25 hp parsun dusundum remote kontrol marşlı vs. olunca fiyat artıyor tabiki teknenin ağırlığı 500 kg sizce yeterli gelirmi.Sürat teknesi istemiyorum sonuçta balığa getirsin götürsün yeter beni.Bu konuda ne düşünüyorsunuz.

Bu arada tekne boyu 4.98 agirligida 500 kg civari
Bu agirlikta bir tekneye 25 hp ufak kalir anca goturur 500 kg tekne +4 kisi +malzeme,motor,aku vs 1 tona yaklasir.min.40-50 olmali ayrica hondanin 25 hp motoru yok bildigim kadariyla ...saygilarimla

Hem tekne hem motor ucuza kaçıyorsun. Konsol maliyet arttırıcı bir unsur. ayrıca geniş bir yer de işgal ettiğini unutma.remote control, teli v.s o da ayrı para. İlla marşlı istiyorsan, hiç olmaz ise konsola ve remote controla harcıyacağın parayı daha kaliteli motora harca.

Back