Tekne İçin Kamış+Makina

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ogiveogi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öncelikle herkese merhaba. Tekneden avlanmak için yeni makara almayı düşünüyorum. okuma dead ringer drg65 ile okuma avenger av 65 b arasında kararsız kaldım. Tavsiyeleriniz ?
Bence avenger alabilirseniz ceymar alın

avanger bende vardı teknede biraz ağır kalıyor tavsiye etmem. dead ringer kullanmadım hiç onun için yorum yapamam. bende tekne için makine arıyorum. aklımdaki makine okuma ceymar ama tam karar vermiş değilim her an fikir değiştirebilirim

Lineaffe XR fiber 180 cm kamış ile Her iki makinayı da tekne avlarında kullanıyorum. Çok memnunum. Fiyata göre hangisi bütçenize uygunsa İki makinadan birisini alabilirsiniz.

(link)

Avenger 65 en fazla satılan makinalardan birisidir. Avengeri beklmeli yemli avlarda , Dead Ringer 55 i ise çaparide kullanıyorum. Dead Ringer daha yeni bir model. Fakat, Avenger bir tık önde gibi geliyor.

Agir kaliyor derken kilo olarakmi yoksa balik çekme konusundami
kilo olarak ve yoruyor hocam ben ilk başlarda bu makinayla avlanıyordum sonra ryobi ecusima 6000 vi aldım rahatladım hamallık yapıyormuşum resmen dedim. ama ecusimanın da temiz kullanılması lazım yoksa ziyan oluyor. her avdan sonra temiz bakımları yapılmalı bence.

Hangi baliğı avliyacaksiniz kac metrede avlanacaksiniz ip misina mi yoksa mono mu? Kullanacaginiz kamişin boyu ne aksiyonu ne vs vs... makinenin kalitesi bir yere kadar etkiler cekis rahatligini asil olan devirdir devir dustukce daha rahat çekersiniz bundanda onemlisi kamisin boyu ve aksiyonudur uzun kamis ve yavas aksiyon daha rahat cekis saglar tabi kamisin tutulan baliga uygun olmasi sartiyla

Kullanacağım misina 8 örgü 0.30 ip misina 150mt, kamış boyu 1,50, genelde kullandığım derinlik 50 ile 90 metre arası, çıkan balıklar mercan, iri karagöz, çipura, kalamar. ne tür olta makarası ideal. max 200 tl kadar çıkabilirim

Son düzenleme:
Back