Tekne kamisi olarak sizce hangisini almaliyim

gokhan_yldzz

Yeni Üye
Tepki
2
Ödül
5
oncelikle kazikli ve guvercinlik tekneye avlanacagim yer..cipura ve mercan icin istiyorum kamisi..makine sıkıntım yok tek istedigim bu iki balik turu icin en uygun kamisi bulmak..simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim..benim sitedeki yorumlardan okudugum

shimano alivio
shimano vegance
trabucco kazuma
trabucca achab

onerebileceginiz her markaya acigim fiyat sinirim 500 tl

Hosgeldiniz bende ayni yerlerde tekne avına gidiyorum trabucco achap kullaniyorum gayet sağlam kamis ve uç kismi çok hassas vuruslari süper hissettiriyor

Teknede Linaffe jig kamışı kullanıyorum. Yemli, çapari ve jig de aynı kamışı kullanıyorum. Yemlide hassasiyeti iyi, çaparide bile tek istavritin vuruşlarını algılayabiliyorum. 6 Yıldır aynı kamışı kullanıyorum, gayette memnunum. Fiyat olarkta uygun.

tesekkurler bahadir bey oneri icin.. tasmalamasi nasil achab in..bide achab ile kazuma arasindaki fark nedir merak ettim

Rica ederim aradı farkı gerçekten bende bilmiyorum fakat achap in tasmalamasi süper çok hassas olduğu icin en ufak vuruslari hissettiriyor birde ip le kullanırsanız dahada keyifli olur açıkcası ucu çok ince ben ilk kullandığımda bu kamis kesin kırılır demiştim ama iki adet kiloya yakın cuprayi ayni anda tekneye kaldırıp aldım banamisin demedi yine forumdan birine tavsiye etmiştim bu kamisi ayni amaç icin çok memnun kalmıştı tabii sizin limit 500 liraya kadarsa daha kaliteli kamislar vardır illaki

tesekkler cuneyt bey tavsiye icin.. bende okuma metaloid var jig kamisi olarak hissiyat olmadigi icin ince yapili tekne kamislarina yoneldim o yuzden jig kamisi denilince bende acaba oluyo

bahadir bey baska tavsiye gelir mi bilmiyorum ama achab i alip deniyecegim buyuk ihtimalle bu hafta sonu bi siknti cikmazsa hava kosullarinda

bahadir bey baska tavsiye gelir mi bilmiyorum ama achab i alip deniyecegim buyuk ihtimalle bu hafta sonu bi siknti cikmazsa hava kosullarinda

Alivio yu amatör olarak kullandım.
Kusura bakmasınlar tekne kamışını hiç sevmedim.
Okumanın teleskobik 50 TL lik kamışından benim için hiçbirşey farkettirmedi maalesef
Dolgu kamışlardan farkı yok.

Trabuco ları da arkadaşlar tavsiye etmişler zaten
Boşa değildir arkadaşların tavsiyesi 😉 👍

Sonuçta Teknenin hazzı belli bir yere kadar.
LRF yada spin gibi bakmayınız.

Ki zaten hedef balıklarınıza göre bu fiyatlar ziyadesiyle yeterli gibi gözüküyor.
Pahalı birşey alıp memnuniyetsiz kalma olasılığınız da yok değil 😉
İlerleyen zamanda daha büyük hedefleriniz olursa inceleyerek gerekirse iyicene irdeleyerek değişiklik yaparsınız.

Şimdiden rastgele.

Back