Tekne makina kamış misina tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aydiner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aydiner

Yeni Üye
Tepki
3
Ödül
5
Slmlar

Tekne ile genellikle 30 - 100 metre aralığında
100-150 gr kurşun ile mercan çıpra avı yapıyorum. 500-600 tl bütçem mevcut elimde markasız 1.65 1.80 ebatlarında kamışlarım var. Sadece makina ve misina tavsiyesi yada şu kamışla çok iyi uyum sağlayacak diyecekseniz bütçeyi arttırıp kamış tavsiyesi de alırsam kafamdaki bir çok soru işareti giderilmiş olucak şimdiden çok teşekkürler. İzmir'de tedarik noktası tavsiyelerine de açığım

Aramıza hoş geldiniz.Tatlı su avcısı olduğumdan size sadece misina tavsiyem olur.Trabucco 030 kahverengi bir misina almıştım İzmir buca dan.çok memnunum.üzerinde yazan çekerden çok fazlasına dayanıyor.düğüme geliyor.burulma yapmıyor.yumuşak bir misina.internetten çok aramama rağmen bulamıyorum.
Rastgele.

Sadece teknede kullanacağım dersen, bu konuda ki vazgeçilmezim budur. ( Taklitlerine dikkat.)

(link)

Makina içinse, 6000 lik ve yavaş devirli makinalar tercihin olmalı.

Bi yerden shimano exage 10000 fc denk geldi fiyat uygun gelince aldım iyi mi yaptım kötü mü bilemedim cihaz konusunda değişim şansım var okuma trio white 65 tw ile kafa kafaya yada biraz daha üstüne isteyecek gibi penn spinfisher 7500 var ne dersiniz ?

Bende sen gibi arayıştaydım.Okuma Cedros 55 almaya karar verdim

Tam denk gelmiş. Cuk diye de oturmuş. 6000 ile 10000 arasında sadece makara derinlik farkı vardır. 10000 liği daha fazla misina alır. Bende ki Exagede, 1 adet 6000 lik ve 1 adet 10000 lik makara mevcut.

Arkadaşların tavsiyeleri ile lineaffe mustang 1.65 kamış aldım.çupra ve mercanın vuruşunu çok güzel hissettiren bir kamış çok memnunum hemde 40 tl.misina kendonun yeni çıkardığı 10 metrede bir renk değiştiren 0:30 luk ip misinası çok çok iyi. 250 m 65 tl.görünmez misina olarak berkley trilene gam yapmaz çok çabuk ve sağlamdır.gelelim en önemli kısma. Makina olarak bazı arkadaşlar ağır diyecekler ama okuma raw 2 55 veya 65. Shimanonun aynı segmentteki makinaları yağ gibi süperdir ama bütçenizi aşar.şimdiden rastgele.

fisherman

Merhaba,

Ben şöyle bir takıma sahibim. Genelde de Bodrum, Darboğaz, Çeşme avlarına gidiyorum ve performanstan memnunum.

Kamış : Okuma Sarasota 4'6 138 cm 15-20 lb 2sec Jig Kamış
Makine : Ryobi Ecusima 6000vi
Misina : Berkley Whiplash Green 0.10 mm 300 m ip misina

Back