Bunlar biraz fiyatli geldi abi ondan baska markalara kaydimm.bunun fiyati ne kadardiBenim fuarda en beğendiğim balıkçı model Yerliyurt Marinin 4.60 Balıkçı modeliydi. Bu tarz alırsam kesin alacağım tekne bu olur herhalde 🙂
15058 dosyayı görüntüle
Bunlar biraz fiyatli geldi abi ondan baska markalara kaydimm.bunun fiyati ne kadardiBenim fuarda en beğendiğim balıkçı model Yerliyurt Marinin 4.60 Balıkçı modeliydi. Bu tarz alırsam kesin alacağım tekne bu olur herhalde 🙂
15058 dosyayı görüntüle
Bakiyorum ama iste fiyati cok onlarin beni yazin 15 20 gun idar3 etsin yeterBilindik markalara bak derim abi.
Bakiyorum ama iste fiyati cok onlarin beni yazin 15 20 gun idar3 etsin yeter
Bu konsollu modeli. Eğer sadece kısa Süreli için düşünüyorsan 4.50 konsolsüz modeli var gayet güzel. Bizim @Ümit ve @emreersoz kullanıyor gayet memnunlar. Fiyatı da OkAra fazla değil. Senin için özel fiyat alırız.Bunlar biraz fiyatli geldi abi ondan baska markalara kaydimm.bunun fiyati ne kadardi
Aynen oyle. Kararsiz kaldimilk defa tekne alacaksınız , yazın 15 20 gün bineceksiniz anladığım kadarıyla...
tamm abi bu secenegide bi degerlendireyim.hhaberlesiriz abiBu konsollu modeli. Eğer sadece kısa Süreli için düşünüyorsan 4.50 konsolsüz modeli var gayet güzel. Bizim @ümit Özdemir ve @emreersöz kullanıyor gayet memnunlar. Fiyatı da OkAra fazla değil. Senin için özel fiyat alırız.
Bu konsollu modeli. Eğer sadece kısa Süreli için düşünüyorsan 4.50 konsolsüz modeli var gayet güzel. Bizim @Ümit ve @emreersoz kullanıyor gayet memnunlar. Fiyatı da OkAra fazla değil. Senin için özel fiyat alırız.
tekneyi çekeceğiniz yer?Aynen oyle. Kararsiz kaldim
Canakkale assos .kumsalda duracaktekneyi çekeceğiniz yer?
bana yakınsın 🙂... kuma ters çevirip bırakacasın anladığım kadarıyla geldiğinde tonoza bağlayıp denizde bırakacasın sanırım. yada kıyıda kızakla vinç varsa kıyıya çekesin . ilk aldığına göre bu yoktur sanırım.Canakkale assos .kumsalda duracak