Lodosum
Aktif Üye
okGorusurz abi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
okGorusurz abi
Safterin tekneleri guzel ama sahipleri guzel insanlar degillermis, hersey malini satana kadar, sonrasi yok. Artik safter kesinlikle düşünmüyorum.Furkan abi bence senin için 465 Safter gayet ideal
İlk mesajlarda yazdım ama Alıntı yapmamıştım. O kadar geç verme sebebi nedir?Bu Yerliyurt un aynı kalıbı Koç da da var ayrıca ben bunun konsulsuz modelini sipariş ettim 9.9 hidea ile birlikte mayıs da teslim alcam
KOÇ MARİNE 4.55 C-CONSOL +15 HP HİDEA 4 ZMANLI İLE ADRES TESLİM. - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com' da - 200685325
1 Çağa dolabı
2 Livar
4 Malzeme dolabı var
Geç verme sebebi biz öyle istedik çünkü şuan yazlıkta teslim alacak kimse yok Mayıs ayında yazlığa geçeceklerİlk mesajlarda yazdım ama Alıntı yapmamıştım. O kadar geç verme sebebi nedir?
Bakıyorum o kadar geç vermeleri normal değilGeç verme sebebi biz öyle istedik çünkü şuan yazlıkta teslim alacak kimse yok Mayıs ayında yazlığa geçecekler