Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tekne Önerisi Alabilir Miyim?

mustafaerman

Yeni Üye
Adı
Mustafa ERMAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Seaboat diye bir marka var. Ic tasarimi cok guzel fakat kalitesini bilmiyorum. Bu marka hakkinda bilginiz var mi?

SÜPER LÜX 5.50 GEZİ TEKNESİ KAMPANYASI. İlan No: 607480708 SÜPER LÜX 5.50 GEZİ TEKNESİ KAMPANYASI. - Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'da - 607480708

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sea Boat'tan tekne alacak olsaydınız sizde diğer mağdurlar arasında olacaktınız.Demek istediğimi anlamak için linkteki şikayetlere bir göz gezdirin derim...

Sea Boat - Şikayetvar

Rodosto

Aktif Üye
Adı
Dogukan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dolandırıcı adamları fuara nasıl davet ediyorlar ?

mustafaerman

Yeni Üye
Adı
Mustafa ERMAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dolandırıcı adamları fuara nasıl davet ediyorlar ?
Cok kisi saskin ve magdur.Birden cok dava acilmis durumda Adnan Akkavak adli sirket sahibi ve Cnr fuar organizascularinin da isimlerinin de bulundugu kisiler hakkinda diye duyuyorum ve okuyorum...

ZheeShorn

Aktif Üye
Adı
Mert Emre M.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
millet ne kadar saçmalamış ya 4.80 tekneye 70-80 beygir motor lazımmış falan alın 9.9 hp bol keseden atanların lafıyla fazla masraf yapmayın

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
millet ne kadar saçmalamış ya 4.80 tekneye 70-80 beygir motor lazımmış falan alın 9.9 hp bol keseden atanların lafıyla fazla masraf yapmayın
Tekne sahibi değilim. Kardeşimde var marinboat sanırım 5.10 5.30 gibi birşey. Emin olduğum 5 mt üstü. Motoru mercury 90 hp. Oda yazlık için geçen sene aldı.
Bu beygir gücü olayını şöyle izah edebilirim. Sarozda devamlı beraber çıktığımız için.
Balığa çıkıyoruz. Aniden hava değişiyor. Dalgalar arttıkça kıyıya dönmeniz eğer motor ufak ise zorlaşıyor. Çok kez şahit oldum biz dalgaları yara yara kıyıya kaçarken diğer 40 lık 50 lik teknelerin zar zor kıyıladığını. İstenmeyen ve beklenmeyen bir durum ama aşırı dalgalı suda tekne ve motor gücü kendini hissettiriyor.
Bir diğer gözlemimde şuki iki üç tekne çıkmışız balığa. Biz dört kişiyiz. Motor 90 hp.
Diğer bir tekne 4 kişi. Bir diğer komşu 2 kişi. Şimdi tekne normal gazla giderken bile o 4.80 lik 70 beygir olan tekneler veya motor hp daha az olanların bulunduğu tekneler yolda bayılıyor.
Diyeceksinizki 4,80 tekne 4 kişi almaz veya 5 kişi almaz.
Olmuyor işte ona gel buna sen gelme diyemiyorsunuz. Tüm önlemleri aldanız bile 4,80 tekne 60 70 80 hp ile arkadan bata çıka geliyor.
Kardeşimin o 5,30 ( tam emin değilim ) sanırım teknesinde 6 kişi ile yara yara giderken arkadan gelen teknedeki 4 kişi tüm dalga ve suyu yiyerek ağır ağır gelebiliyor.
Yine söylüyorum. Ne tekne sahibiyim nede bu işin ustasıyım. Ama o tekneye binerken içinizin rahat olması gerekiyor.
68D74FA1-3DC0-404C-8033-2767CC9436B7.jpeg

DÜZELTİYORUM ( SONRADAN FARK ETTİM ) TEKNE ANIL MARİN imiş..

Son düzenleme:

Lodosum

Aktif Üye
Adı
hakanözcan
20 hp 4.40 (460a kadar) tekne ideal kombinasyodur diyorum. 2 kişi 105 ve 100 kilo :harika: rahat dolaştık tekneyi kolayca sudan aldık kolayca indirdik.. dalgada zorlanmadık..300 kiloluk teknemiz motor benzin vs diğer ağırlıklarla tahminim 700kg kadar ağırlıkla 20 hp motor dalgada zorlanmadık.tekne plane de kalktı. benzin sarfiyatımız az oldu vs vs memnun kaldık.