Tekne seçimi

ufukxxx

Aktif Üye
Tepki
67
Ödül
38
Yaz sonu 4.25 fiber ile 9.9 almayı düşünüyorum,ama bir tanıdıkda 6 metrelik 9'luk pancar'ı olan piyadesi var,bana satma teklifinde bulundu,ne yapmalıyım ? 6 metre üstü için (adb) gerektiğini biliyorum,bulunsun diye zaten alacağım.

ikinci el fiber alımı için yaz sonunu (ekim) beklemek,fiyat açısından daha iyimi olur yoksa fiyatlar çokda değişmezmi ?
Ayrıca nette geznirken bu tekneyi gördüm,sizce nasıl ? motoru iki zamanlı !

(link)

Bir de bu ilana bak.
4,5 m ve 4 zamanlı 15 Hp

(link)

İki zamanlı motorlar yakıtta seni üzer, çevreye verdiği zararlar da cabası.

(SUZUKİ 9.9 BEYGİR UZUN ŞAFT MANUEL 4 ZAMANLI DENİZ MOTORU) 2008 Model 3.700 TL alınırmı ?

Geçen hafta 4, 50 safter 9, 9tohatsu takımı taklavatı herşeyi tam tekmil 2012 model 5500 e yeğenim aldı bilgin olsun acele etme bilgiyi mukayese etmen için yazdım

Geçen hafta 4, 50 safter 9, 9tohatsu takımı taklavatı herşeyi tam tekmil 2012 model 5500 e yeğenim aldı bilgin olsun acele etme bilgiyi mukayese etmen için yazdım

Yaz bitiyor onun için beklemek daha iyi gibi,uygun fiyata fiber bulmak daha kolay olabilir.Ayrıca bir fiber daha buldum,4.50 Tek cidar(gördüğüm kadarıyla) 15 hp 4 zamanlı yamaha motoru var,7.000 isitiyor ?

bende araştırıyorum 4,6 tekne 20 hp motor bakıyorum10000 tl civarı bütçe ayırdım ama sagolsun herkes malettigi sıfır fiyatına satmaya çalışıyor.Sıfırı 7300 tl olan motora 6500 istiyenlermi dersin faturasız belgesiz kayıga motora 8000-9000 diyenlermi neler neler....

Beyler bu nasıl ?

(link)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Back