Tekne Tavsiyesi Yardim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emre1980
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Emre1980

Üye
Tepki
75
Ödül
23
Arkadaslar Merhaba Ismim Emre.

Foruma daha yeni uye oldum.

Kisa bir sure sonra sonra Turkiye’ye yerlesmeyi dusunuyorum. Yaklasik 6 ayimi yazlikta gecirmek istedigim icin yaklasik 4.80-5m fiber gezi/surat teknesi bakiniyorum.

Yaklasik 2 aydir forumu takip ediyorum. Turkiye pazarini bilmedigim icin forumdan okudugum kadari ile asagidaki listeyi cikardim. Degerli yorumlarinizi bekliyorum.

Marinboat 4.95 Samba Deluxe
Safter 5 sport veya 5 yarim kamara
Yerliyurt 4.80 sport
Poseidon 4.80
Moonday 4.80SD

Genelde teknede 5-6 kisi olacagiz ve en azindan yarim kamara olursa iyi olur diye dusunuyorum.

Motor markasi ve guc olarakta bilgilendirme yaparsaniz cok mutlu olurum.

Tesekkur ederim.

Yorumlariniz icin Tesekkur ederim.
Yaz aylarinda balikci barinaginda kisin ise garajda tekneyi saklayacagim.

Garaj boyu 5.50 oldugu icin 6m tekne alma sansim maalesef yok. Yukaridaki listede siraladigim tekneleri kullananlar deneyimlerini paylasirsa cok memnun olurum.

Degerleri yorumlariniz icin tesekkur ederim.

Kaya marin Trança. Geniş (210)cm en 498cm boy oldukça oturaklı ve dengelidir. Özkaya marin 550 kamaralı modelini kullanıyorum. Açık modelinde var onunda tavsiye ederim. Bu firmalar İzmir'de bulunuyor.

Cüneyt Bey Merhaba,
Bende Izmirdeyim.
Kaya kardesleri taniyorum ikiside iyidir Ege tekneninde tekneleri oldukca iyidir.

Ama modelleri balikci tipi, daha spor bir tekne ariyorum acikcasi.

Merhaba.Fuarda enma marin teknelerini inceledim. Kullanım alanı olarak hoşuma gitmişti. İlginizi çekebilir.

Gözümden kaçmış, garaj boyu için;
römork kullanacaksanız, Römork un önündeki mesafeyi de hesaba katmanız gerekecek.

Back