Tekneden Çipura'ya doyduk, 17 tane Çipura ve 6 tane de İstavrit yakaladık.

Buradada durum farklı değil usta. Bu gırgırlar boğazı talan ediyor. Hayır boğaz dışında salsalar ağlarını uçan kaçan olacak. Hem biz biraz çinekop sarıkanat lüfer tutucaz. Hem balık normal geçişini yapabilecek. Bu sezon kıyıdan bir lüfer bir sarıkanat nasip oldu. Tuttuğumuz hep yaprak. Onuda Allah biliyor salıyorum. AMA!! Bu balık yokluğunda onu bile kovaya atanlar var. Spinciler iyi çalışıyor. Çoğu kısmetini tek tükte olsa alıyor akıntıda. Biz uzak atanlar ıhhh. 😩

Youtuber buluşmasıda iyi olmuş aslında. En azından bol muhabbet. Arada sırada etkileşim iyidir. Gerçi biraz kalabalık oluncada millet balığı bırakıyor çay kahve bide yemek servisleri 😂.
Son bir iki video izledim balık olmayınca “yemekteyiz” moduna geçiyor millet 😂😂. Tabii yanısıra bol muhabbet.
Neyse; ELİNE EMEĞİNİ SAĞLIK 👍👍Beklemedeyiz..
Teşekkür ederim Özcan abim, çocuklar salmak istemediler beni, yakında olta at diye ısrar ettiler ama sığacak yerimiz de yok gibiydi orada. Kimseyi zahmete sokmak istemedim. Kaçtım uzak bir noktaya, ama bir rüzgar kı yaktığımız ateşi harladıkça taşlar patır patır patlıyor. Sıfır aldığım ve ilk kez giydiğim Dam OTT soğuk iklim ceketin iki yerine yapışmış. Moralim bozuldu resmen, balık da olmadı karşımıza tekne gelince. Bir de uyku bastı, üşüdük, rüzgar çarptı. Bugün ancak kendime gelebildim. Videoyu yaptım yine ama pek ümidim de yok. Sağlık olsun.

Back