Teknem bitti ve denizde

abi süper olmuş hepimizin hayalidir en iyi sen bilirsin güle güle kullan kim bilir bi gün bende kendi teknemi arka bahçede yaparım 🙂 hayırlı uğurlu olsun

Cafer Bey ,
Öncelikle sizi takdir ediyorum.Tebrikler.
Kendi teknesini yapmak ne güzel bir duygudur kimbilir.Azminiz ve sevdanız takdir-e şayan
Tekrar tebrikler, güzel günlerde kullanın.

Çok güzel olmuş Cafer abi, ellerine sağlık, el emeği göznuru, böyle bişey olsa gerek, aşağı yukarı ne kadara maal ettiğini sorsam, ayıp etmiş olurmuyum🙂 Selamlar...

İyi dileklerin için teşekkürler. Bu teknenin tam maliyetini hesaplayamadım ama yaklaşık 30 bin ancak bu tekne 10-15 bine de mal olabilir.

Tüm dostlara övgü dolu sözlerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Cafer Usta,
Usta diyorum, çünkü söylenebilecek en anlamlı gelen hitaplardan biri bu bence..
Ellerinize sağlık, azim ve realize yeteneğinizi kutluyorum.
Kazasız belasız ve güzel günlerde seyir yapmak nasip olsun.

Harika bir tekne olmuş Cafer, emeklerinin karşılığını almışsın 🙂

Şimdi güzel balık avı raporlarını bekliyoruz 🙂

abi süper olmuş hepimizin hayalidir en iyi sen bilirsin güle güle kullan kim bilir bi gün bende kendi teknemi arka bahçede yaparım 🙂 hayırlı uğurlu olsun

Haah sende babamın yaptığı gibi yaparsın özcan babamın yaşı 18-19 babam bahçede 6metre bir sandal yapıyor tabii böyle profesyonel işi değil üç ay uğrasıyor ama sonuçta bitiriyor hırstan azimden işten geliyo yemegini sandallın kenarında yiyor gece geç saatlere kadar çalışıyor
neyse bitince arkadaşlarla götürücekler iki tane at arabsı ayarlanıyo birinin koşumları sökülüyor peşpeşe bağlanıyor 11 kişi giriyor sandalın altına bahçeden çıkartacaklar çıkışa doğru geliyolar ve duruyolar bir terslek var bu işte diyorlar velhasılı kelam sözün özü babam ve amcam gibi anlatsam sayfaları doldururum neyse bakıyolarki bahçenin kapısına giden iki bina arasındaki koridora sığmıyor sandal ve geri dönüyolar enson babam 32 yasında evlenirken sandal bahçede çiçeklikmiş varın siz düşünün.

Haah sende babamın yaptığı gibi yaparsın özcan babamın yaşı 18-19 babam bahçede 6metre bir sandal yapıyor tabii böyle profesyonel işi değil üç ay uğrasıyor ama sonuçta bitiriyor hırstan azimden işten geliyo yemegini sandallın kenarında yiyor gece geç saatlere kadar çalışıyor
neyse bitince arkadaşlarla götürücekler iki tane at arabsı ayarlanıyo birinin koşumları sökülüyor peşpeşe bağlanıyor 11 kişi giriyor sandalın altına bahçeden çıkartacaklar çıkışa doğru geliyolar ve duruyolar bir terslek var bu işte diyorlar velhasılı kelam sözün özü babam ve amcam gibi anlatsam sayfaları doldururum neyse bakıyolarki bahçenin kapısına giden iki bina arasındaki koridora sığmıyor sandal ve geri dönüyolar enson babam 32 yasında evlenirken sandal bahçede çiçeklikmiş varın siz düşünün.

Bunu mizah köşesine yazmalıydın Nejat 😀

Back