Tekneniz ve Memnuniyetiniz

salih çakan isimli bir kişi hidrobot diye bir şey üretmiş...yurtdışında benzerleri 300 ila 500 bin dolardan satılıyor...çok araştırdım ama 100000 dolardan ucuzunu görmedim...bence birileri bu adamla irtibata geçip işi geliştirmeli...adamla telefonda konuştum...son hazırladığı şık tekneyi 40000 dolara satmış...

Salih Bey'in yapmış olduğu hydroboatı bende gördüm oldukça kullanışlı duruyor tabi sudaki performansını merak ediyorum açıkçası izlemek isteyen arkadaşları için ;

Çok başarılı olmuş. Elektrikli hidrolik pompa, valfler, hidromotor, hidrolik silindirler, paslanmaz mekanik aksam, lastikler. Bakıldığında bir sanayi sitesinde yapılabilecek bir şey.
Ama önemli olan bunu tekneye montajlayıp çalışır hale getirmek. Tebrik ederim abimizi. Yazlıkta yaşanların sahillerde tekneyi neyle suya indirsem, nasıl çıkarsam derdini bitirmiş.

Çok başarılı olmuş. Elektrikli hidrolik pompa, valfler, hidromotor, hidrolik silindirler, paslanmaz mekanik aksam, lastikler. Bakıldığında bir sanayi sitesinde yapılabilecek bir şey.
Ama önemli olan bunu tekneye montajlayıp çalışır hale getirmek. Tebrik ederim abimizi. Yazlıkta yaşanların sahillerde tekneyi neyle suya indirsem, nasıl çıkarsam derdini bitirmiş.
Kendisiyle telefonda konuştum...quadski yı incelemiş ve galvaniz kullanıldığı için sezonluk ürün gibi göründüğünü söyledi..salih bey full krom kullanmış...ilginç olan gibbs humdinga veya sealegs ürünleri hatta iguana 29 gibi ürünlerle aynı yetenekte bir ürünün emekli biri tarafından kolayca yapılıvermis olması...humdinga 500 000,sealegs 120000,iguana 29 da 350 000 dolar iken salih beyin ürünü sadece 40000 dolara satılabilmis...aslında benim içi hala çok para ama adama helal olsun valla...

yurtdışına çıkıp sınır kapısının önünde üretim yapıp Türkiye Cumhuriyeti yerine başka bir ülkenin bayrağını koysa dediğin fiyatlara satar. bizim ülkemizdeki en büyük sorun bu, kendi imalatçımızı öldürüp ithal ettiğimiz bir ürünü yükseltiyoruz. 30-40 sene önceki özensizlikten, kalitesizlikten, teknoloji düşüklüğünden ve her ustanın yanında çalışan çırağın “bende yaparım ne var bunda” demesinden kaynaklanan dayanıksız üretim mallarına hala aynı muameleyi yapan alıcılar (ki artık sadece fiyat düşürme politikasından dolayı yapıyorlar) olduğu müddetçe yerli üretim mallarımız gereken değeri bulamıyor maalesef.

2018 Model 4.95 Samba teknem var.Günlük gezileri de balık tutmayı da konforlu bir şekilde yapabiliyorum ancak biraz daha geniş ve marinaya bağlayabileceğim 6.40 weekend tipi quiksilver almak için satıyorum.Satılsada satılmasa da keyifle bindiğim sorunsuz bir tekne 😉Dengesizdi denizci değildi konularında kafasında soru işareti olanlar sahibindende ki videomu izlemeleri yeterli...

Dosyalar

• IMG_0471.PNG
    IMG_0471.PNG
    584.4 KB · Okunma: 86
  • IMG_0469.PNG
    IMG_0469.PNG
    615.9 KB · Okunma: 83
  • 001.jpeg
    001.jpeg
    120.1 KB · Okunma: 82
  • IMG_0322.JPEG
    IMG_0322.JPEG
    43.5 KB · Okunma: 64
  • GPTempDownload.jpeg
    GPTempDownload.jpeg
    96.5 KB · Okunma: 69
  • 006.jpeg
    006.jpeg
    95.9 KB · Okunma: 65
Son düzenleme:
2018 model samba deluxe teknemi sattım. Yalova imalat 4.50 tekposan marine tekne ve 20 hp efi tohatsu makina aldım. Ciddi anlamda tekneye bindigimi hissettim. Süper kalite işçilik ve malzeme kalitesi var. 2 kişi 43 km hızı yakaladım sakin suda. Işyeri sahibi mustafa bey tse fiber bilir kişisi. Adamlar su deposu ve fiber dekor malzemeleri üretirken yalovadaki teknecilere kızıp 2017 yılın da marin işine girmişler. Ciddi anlamda tanindikca piyasayı ele geçirecek kalitede tekne üretiyorlar. Tekne alacak arkadaşların tekposan firmasını incelemesini kesinlikle tavsiye ederim. Marmara bölgesindeki bütün üreticileri gezip kararımı tekposandan yana kullandım. Bu kalitedeki bir tekne isim yapmış bir firma tarafından üretilse aldığım rakamın sanırım 2-3 katı fiyat cekerlerdi. Ben çok memnunum kesinlikle herkese tavsiye ederim

2018 model samba deluxe teknemi sattım. Yalova imalat 4.50 tekposan marine tekne ve 20 hp efi tohatsu makina aldım. Ciddi anlamda tekneye bindigimi hissettim. Süper kalite işçilik ve malzeme kalitesi var. 2 kişi 43 km hızı yakaladım sakin suda. Işyeri sahibi mustafa bey tse fiber bilir kişisi. Adamlar su deposu ve fiber dekor malzemeleri üretirken yalovadaki teknecilere kızıp 2017 yılın da marin işine girmişler. Ciddi anlamda tanindikca piyasayı ele geçirecek kalitede tekne üretiyorlar. Tekne alacak arkadaşların tekposan firmasını incelemesini kesinlikle tavsiye ederim. Marmara bölgesindeki bütün üreticileri gezip kararımı tekposandan yana kullandım. Bu kalitedeki bir tekne isim yapmış bir firma tarafından üretilse aldığım rakamın sanırım 2-3 katı fiyat cekerlerdi. Ben çok memnunum kesinlikle herkese tavsiye ederim

Sanırım sattığınız teknenizde 30luk motor vardı.

43 km hız mı üstad hızı doğru ölçtüğüne emin misin 20 lik motor 2 kişi ile bir yanlışlık olabilir ..

Back