TEKNEYI DENIZDEN KUMA TAŞIMA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emreersoz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben asıl denize nasıl indirileceğini merak ediyorum.
Denizden çıkarırken iyi kötü elektrikli veya manuel bir ırgat vasıtasıyla çekilecek.
Peki denize doğru nasıl itilecek. (eş dost yardımı hariç)

Tek kişi mümkün değil itilemiyor, 2 kişi kafi, ama 3 kişi ile hiç sıkıntısız indiriliyor, benim romork tekerlekleri ince oldu, tekneyi denizden romorke çok rahat alabiliyoruz, motoru da motor taşıma aracına aldıktan sonra 3 kişi iterek 20 m kadar çok rahat olmasada itebiliyoruz,

(link)

Uploaded with (link)

Tek kişi mümkün değil itilemiyor, 2 kişi kafi, ama 3 kişi ile hiç sıkıntısız indiriliyor, benim romork tekerlekleri ince oldu, tekneyi denizden romorke çok rahat alabiliyoruz, motoru da motor taşıma aracına aldıktan sonra 3 kişi iterek 20 m kadar çok rahat olmasada itebiliyoruz,

(link)

Uploaded with (link)

Ben tek başına yapılabilen bir şey mi diye merak etmiştim.

Ben tek başına yapılabilen bir şey mi diye merak etmiştim.
Aslında tekerlekleri içine alacak genişlikte birkaç adet "u" demir kullanılarak denize kadar da çekilebilir

Tek başına kumda mümkün değil, ancak 1 m kadar itebildim, tekerler altına 50 cm genişliğinde 10 m uzunluğunda mineflo alıp test etmek istiyorum.

20-25 metre kadar yeterli,

El ırgatı da işe yarıyor çekerken ama yorgun dönülen avdan sonra işkence gibi, mineflo ile çekerkende rahat olacağını düşünüyorum.

Minefloda patinaj ihtimali olabilir.
Biraz daha pürtüklü bir malzeme olsa.
Hani şu halı saha çimi gibi

Ben asıl denize nasıl indirileceğini merak ediyorum.
Denizden çıkarırken iyi kötü elektrikli veya manuel bir ırgat vasıtasıyla çekilecek.
Peki denize doğru nasıl itilecek. (eş dost yardımı hariç)

şeref abi merhaba.işte o eş dost yoksa olacak bişey değil mesela bizim sahilde...ama bizim sahilin kendinden oturmuş bi düzeni var.teknesi olan hemen herkez balığa çıkıyor ve cıkıslar hep aynı saatlerde.birbirlerine yardım ediyor..arkadaş olarakta devamlı el altında 2 babayiğit bulunduruyoruz tabi.

Back