Teleskopik bot kamışı

antiseptik

Yeni Üye
Tepki
3
Ödül
5
Arkadaşlar merhaba. Kayınpederim için didim bodrum taraflarında tekneden ağırlıklı olarak çipura avlamak için bot kamışı tavsiyenizi alabilir miyim? Özellikle teleskopik ve 210 boy istiyoruz. Birkaç ay önce 2 tane Shimano alivio alıp gönderdim 2 tane ikisi de kırılmış. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teleskopik pek sağlıklı olmaz bence 2 parçalı bot kamışı daha iyi. bende fladen in bir bot kamışı vardı boğazda 350 gr kurşun ile güzel çalışıyordu. 4 lü 5 li palamut bile çekmişliğim var. 2011 senesinde almıştım hala daha sapasağlam duruyor. ama modelini tam hatırlamıyorum. boyu 210 du sanırım.

Ben de iki parçalı alırdım ama kayınpeder teleskopik istiyor. Bu kamış güzele benziyo ama uç kısmı biraz kalın gibi. Biraz daha hassas birşey olsaydı keşke. İlginize teşekkürler

Ben de iki parçalı alırdım ama kayınpeder teleskopik istiyor. Bu kamış güzele benziyo ama uç kısmı biraz kalın gibi. Biraz daha hassas birşey olsaydı keşke. İlginize teşekkürler

boğazda kullandığım için 250 350 gr kurşun arası iyi. birde kalın olmasına bakmayın esnek ve hassas aslında tek bir kreçeyi bile hissettiriyor. teleskopik kamışlar pek uzun ömürlü olmuyor maalesef.

Tekne için 160 boy seviyeleri ve 100 - 150 gr. üstü aksiyonlu SİLİKON DOLGU kamışlar çok çok daha sağlıklıdır.

Bence de içne uçlu kullanmak gerekiyor küçük vuruşları hisetmek adına

o kırıldı dediğiniz alivio kamışlar izmirde efsanedir mesela en iyi çupra kamışlarından birisidir. ancak dayanıksız biraz iste dikkatli kulanmak gerekiyor. kırılan alivio kamısı shimano servisine gönderip yaptırmayı denerseniz daha iyi olur. sonucu buradan yazarsanız sevinirim.

Evet kamış izmirde efsane. İzmir civarı kullanılıyor zaten. Ben istanbuldan alıp gönderdim. Yaptırma şansımız yok maalesef

Back