Teleskopik Surf Öneri. .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ronaldo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teleskopik kamış önerebileceğim size okuma makaria 440 dengesi erimi harika ama gel gelelim fiyatı çok aşırı pahalı ve kapalı boyu çok uzun,size tafsiyem jdm teleskopik kamışlara bakabilirsiniz hem kapalı boyları kısa oluyor hem sağlamlar

Boyut avantajı için teleskopik kamış düşünüyorsanız size söyle söyleyeyim 420 lik teleskopik kamışların zannedildiği gibi bir boy avantajı yok. Bu boydaki kamışlar genelde 120-130 cm civarı oluyor, 3 parçalarda zaten 140 cm.
Bugünkü aklım olsa 420 lik teleskopik almaz , Okuma salina 420 3 parça alıp geçerdim 👍

Bu konuyu bende takip ediyorum , özellikle bagaja girebilecek bir kamış

1 hafta once okuma salina 3 parca aldim. Cok cok memnunum kamistan. Ama dediginiz gibi kapali boyu uzun. Aracim skoda superb kocaman bagaji var ama capraz bile sigmiyor bagaja. Ben de orta bolmeyi actim arac icine dogru uzatarak tutuyorum. Uzunlugu disinda erimi ve saglamligi guven veriyor.

Okuma carbonite pro 94 santim kapalı boyu. Çok övüldüğünü duyduğum dam steelpower 420 ve 450 de 1 metrenin altında. Bu tip halkaları sargılı değil de geçme olan kamışlar kapalı halde çok kısa. Fakat kalite olarak çok üst düzey değiller tabi. Bu tipte üst seviye shimanonun jdm bir kamışı var. Fuji halkalı ve ilk halkası katlanabiliyor. Seyahat eden ya da motosikletle balığa gidenler için mecburi ihtiyaç bu kamışlar. Ben çok memnunum. Tek kötü yanı makine yatağından kamışın dibibe olan mesafe kısacık kalıyor.

Okuma ceymar teleskopik kullanıyorum. Yemlide ve çaparide çok iyi. Kurşun arkasında hiç kullanmadım.
Okuma trio teleskopik kullandım. Sert geldiği için satmıştım. Yemli bir derece idare etsede trio çapariye cevap veren bir kamış değil.
Okuma pro carbonit teleskopik kamışım var. Yemlide ve çaparide kullanıyorum. Bence kurşun arkasına gidecek bir kamış değil.
Okuma azores telesurf ile Okuma trio telesurf arasında karar verin derim.
Sizde bilirsiniz kurşun arkası için sağlamlık ve erim nedeni ile 3 parça olması aslında daha iyidir.

Back