Bence misinalar güzel gözüküyor. İp misina fiyatı umabileceğimizden uygun gibi, umarım kaliteli ve düzgün kalınlıkta gelir. Alternatif olarak angryfish x9 misinaları önerebilirim. onlar 500 metre satılıyor, gümrük öncesi 300 lira gibi bir fiyatı var. Florokarbon misina gerçek florokarbon çıkmayabilir. Ateş ve çeker testleri yaparsanız biz de bilgilenmiş oluruz.
Yalnız LRF seti demişsiniz, o 0,12mm misina fazla kalın olur. Bir de 0,12 yerine 0,14 veya 0,16 mm gibi bir kalınlıkla gelme ihtimali de var. Henüz deneme fırsatımın olmadığı şu misinanın 0,08 mm olanını deneyebilirsiniz ama o bile kalın sayılır: HQ1761186
"0.06 mm braid" diye aratırsanız ince örgü misinalar çıkıyor. Bunlardan denediklerim maalesef stokta olmadığı için ürün kodu veremiyorum.
İlla kalın misina istiyorum derseniz, şu angry fish 0,10 mm (reelde 0,14 mm civarı) misina şu an indirimde: QG1673703
Kıstırma ve delikli kurşunları bence temu'dan değil türkiyeden alın. Daha ucuza geliyor olması lazım.
Jighead'inizin iğne açıklığı 8 mm. Bence istavrit, ispari, izmarit, hamsi ve sardalya için çok çok kalın. Şu jig headi önerebilirim, 5 ve 6 mm açıklıkta iğne seçenekleri var: EV155144
Çıplak jighead iğnesi alıp çeşitli kıstırma kurşunlarla kendi jigheadlerinizi biraz amatörce de olsa ucuza getirebilirsiniz. 1-5 gram arası bolca kıstırma kurşun alıp 2-3 boy da jighead iğnesi alırsanız hedeflediğiniz tüm balıklar için jighead üretebilirsiniz bence. Ama uğraştırıcı.
Silikonlardan şunu ben pek beğenmemiştim, bence fazla sertler ve aksiyonları iyi değil. İş yapar mı bilmiyorum: VT128362
Silikon için şu baby worm'leri önerebilirim, bana kaliteli gelmişlerdi. Daha ucuzunu aramanızı tavsiye ederim: RA1121492
Şu kurtları zaten görmüşsünüzdür. Ben bunları aşırı sevdim, oldukça yumuşak ve sağlamlar (Ucuz oldukları için kısaltarak kullanma imkanınız da var): KN2130462
Bu sahte tekeleri henüz denemedim ama eşkina/karagöz için güzel gözüküyorlar. İğneleri üstünde olan ve olmayan ve farklı renk modelleri olması lazım: UA2205240
Son olarak, kamış ve makineler bence riskli oluyor. İade şansı olması için bence riskli ürünlerin her birine ayrı bir sipariş hazırlayın. Zaten temu'nun kargosu ücretsiz. Böylece iğrenç çıkarlarsa iade etme şansınız olur.