Temudan aldığım ve pişman olduğum ürünler.

tailofcat

Üye
Tepki
70
Ödül
23
Merhaba dostlar temudan geçtiğimiz ay sezona hazırlık olması için 2 farklı markanın asistlerini, bir split halka ve birde snap aldım.

Her iki farklı asistlerde yaşadığım sorunlar iğnelerin düğümleri aşırı zayıftı. Biraz kendi gücümle yüklendiğimde iğne direk boşa düşüyor ve bu her iki farklı markadada aynıydı. Bir markadada asist bağlantı halkası aliminyum gibi zayıftı çok zayıf yüklenmede açılma yaptı.

Snap ve split halkalar içinde durum aynı. Snaplar direk salıyor kendini halkalarda güçlü bir yüklenişte bıraktı.

Yalnız bu benim aldığım ürünler temunun bilindik markaları değildi. Şimdi şansımı tekrar denemeyi düşünüyorum Jigging pro ve goture markalarının asistlerinden almayı planlıyorum. daha önce kullandınız mı fikirleriniz nelerdir?

Maalesef çok çöp ürün var. Kendi kullandığım şu snap'leri ben kaliteli ve uygun fiyatlı bulmuştum:

(link)

Bu snap'ler belirtilen çeker değerlerini karşılıyor diye hatırlıyorum (test etmiş olmalıyım). Bazen tel fazla sert olduğu için bir şey takmak zor olabiliyor ama kuvvet bakımından bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Birden fazla av yaptığım bu snap'lerde hiç paslanma yaşamadığımı da belirtmiş olayım.

Split ring seçmek istiyorsanız da bence çeker değeri belirtilen halkalardan tercih edin ve sipariş elinize geldiğinde dijital ölçekle test edin.

Assistler biraz daha karmaşık ürünler olduğu için tercih etmemeniz mantıklı olabilir.

Son düzenleme:
Benim LRF için aldığım snaplerde de halka olan kısım tam kapatılmamış. Çok ince ip / lider kullandığımız için düğümü atmayı başarsan da sonradan o kapatılmayan boşluktan çıkıveriyor. Bir daha alacağımı sanmıyorum ucuz etin yahnisi muhabbeti oluyor gibi.

Buralarda bulunabilen, elle tutup inceleme şansın olan ürünleri TEMU'dan almamak lazım.
Fiyat politikası yüzünden olsa gerek ürünlerinin çoğu çöp ya da standart dışı.

temudan jig alınır ama asist, snap, halka ve misina alınmaz diye kanaat getirdim. ancak kafamda hala jigging pro ve goture nin ürünleri nasıldır sorusu var.

İade süreci başlatın, fotoğraflayın ve paranızı ister temu kredisi olarak ister kredi kartınıza iade alın. Ürünler de sizde kalacaktır muhtemelen. Ben çok alışveriş yaptım, yapıyorum ve sorunlu ya da beğenmediğim ürünler için her seferinde paramı geri aldım. Bu konuda çok kolay ve müşteri dostu politikaları var.
Fotoğraflar ve açıklamalarda taahhüt ettikleri her ürünü size paranızın karşılığı olarak sunmak zorundalar. Bilginiz olsun.

temudan jig alınır ama asist, snap, halka ve misina alınmaz diye kanaat getirdim. ancak kafamda hala jigging pro ve goture nin ürünleri nasıldır sorusu var.
Kesinlikle alınmaz tarafındayım bir snap yüzünden yada halka yüzünden kaçacak trofe balık demek onca emeğin çöp olması demek bilindik ve kaliteli ürünleri tercih etmek lazım..

İade süreci başlatın, fotoğraflayın ve paranızı ister temu kredisi olarak ister kredi kartınıza iade alın. Ürünler de sizde kalacaktır muhtemelen. Ben çok alışveriş yaptım, yapıyorum ve sorunlu ya da beğenmediğim ürünler için her seferinde paramı geri aldım. Bu konuda çok kolay ve müşteri dostu politikaları var.
Fotoğraflar ve açıklamalarda taahhüt ettikleri her ürünü size paranızın karşılığı olarak sunmak zorundalar. Bilginiz olsun.
iade ettim onların parasını aldım zaten o konuda sıkıntı yok 😀

Forumdaki bu Temu reklamları yüzünden, temudan bir halt almamaya karar verdim. Spamcı denyolar.

Ben de temudan şu klipsin 00 numarasını almıştım lrf için, çok şükür şu ana kadar hiç sıkıntı çıkarmadı o yüzden tavsiye ederim. Şu ana kadar bir el boyunda bir hani ve devasa bir iskorpit çektim bununla bana mısın demedi. Üstüne birde havaya kaldırım aldım bunları.

(link)

Back