Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Temudan aldığım ve pişman olduğum ürünler.

tailofcat

Üye
Adı
fatih
Kan Grubu
A Rh Negatif
Ben de temudan şu klipsin 00 numarasını almıştım lrf için, çok şükür şu ana kadar hiç sıkıntı çıkarmadı o yüzden tavsiye ederim. Şu ana kadar bir el boyunda bir hani ve devasa bir iskorpit çektim bununla bana mısın demedi. Üstüne birde havaya kaldırım aldım bunları.

valla hocam slow jig yaptığım için 1-10 kg aralığında herhangi bir balığa denk geldiğinde işi şansa bırakma ve 12 tanesi 60 tl olan snap almadığım için balık kaçırma lüksüm olmadığını düşünüyorum :D

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Muhammets

Aktif Üye
Adı
Muhammet Can Güner
valla hocam slow jig yaptığım için 1-10 kg aralığında herhangi bir balığa denk geldiğinde işi şansa bırakma ve 12 tanesi 60 tl olan snap almadığım için balık kaçırma lüksüm olmadığını düşünüyorum :D
Maalesef daha öyle bir balık çekme şansım olmadı :( o yüzden o kiloları pek düşünmüyorum. Zira benim meramda çıksa çıksa max 1 1.5 kilo balık çıkar tekte. Oda binde 1 ihtimalle olur. He bide o balık bana çıkacak, çok zor :D

tailofcat

Üye
Adı
fatih
Kan Grubu
A Rh Negatif
Maalesef daha öyle bir balık çekme şansım olmadı :( o yüzden o kiloları pek düşünmüyorum. Zira benim meramda çıksa çıksa max 1 1.5 kilo balık çıkar tekte. Oda binde 1 ihtimalle olur. He bide o balık bana çıkacak, çok zor :D
Ne zaman takıntılarından ve kesin kurallarından sıyrılıp yeni şeyler denemeye açılırsan o zaman farklı durumlarla karşılaşıp şaşırırsın. Hep aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek bilimsel değildir :D meranı değiştir, av şeklini değiştir fark olacaktır. Ha büyük balık istiyorsan teknede olman lazım bu kesin :D

Muhammets

Aktif Üye
Adı
Muhammet Can Güner
Ne zaman takıntılarından ve kesin kurallarından sıyrılıp yeni şeyler denemeye açılırsan o zaman farklı durumlarla karşılaşıp şaşırırsın. Hep aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek bilimsel değildir :D meranı değiştir, av şeklini değiştir fark olacaktır. Ha büyük balık istiyorsan teknede olman lazım bu kesin :D
Yapmadığım tek 1 yöntem var ve burada büyük balık sadece öyle tutuluyor ama ne yazık ki tek başıma yapmak istemiyorum .(daha doğrusu üşeniyorum).

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Aslında çok güzel bir tavsiye idi ta ki tekne kısmına kadar :)
Büyük balık istiyorsan tekneye ihtiyaç yok kıyıdan da gayet tatmin edici boy balıklar alınabiliyor ve iki av şeklini de tecrübe eden biri olarak tekneden balığı aldığın da yaşattığı haz ve keyif ile kıyıdan almanın arasında bence 10 katı fark var çünkü teknede kontrol çok fazla sende hele ki balık bulucu vs. İşlerini katıyorum bile..
Büyük balık hedefliyorum diyorsan çok yol yapacaksın çok boş döneceksin hataların olacak o hatalardan ders alacaksın be elbet birgün hasret bitecek :)

Çaça

Aktif Üye
Aslında çok güzel bir tavsiye idi ta ki tekne kısmına kadar :)
Büyük balık istiyorsan tekneye ihtiyaç yok kıyıdan da gayet tatmin edici boy balıklar alınabiliyor ve iki av şeklini de tecrübe eden biri olarak tekneden balığı aldığın da yaşattığı haz ve keyif ile kıyıdan almanın arasında bence 10 katı fark var çünkü teknede kontrol çok fazla sende hele ki balık bulucu vs. İşlerini katıyorum bile..
Büyük balık hedefliyorum diyorsan çok yol yapacaksın çok boş döneceksin hataların olacak o hatalardan ders alacaksın be elbet birgün hasret bitecek :)
Çok güzel tarif etmişsin Ömer Hocam aynen dediğin gibi kıyıdan avcılık ayrı bir zevk.
Sahteyi en uzağa atabilmek için ip, kamış, makine ileri matematik kombinasyonlarını yapmak, kayalık bir yerdeysen balık vurduğunda uzakta balığı yormaya çalışmak, balığın bunu hissedip kayalara kaçmasını, senin onun kayaya girmesini engellemeye çalışman ve acaba ne vurdu diye düşünürken suda ayna verdiğinde kollarındaki acıyı unutman, kıyı avcılığı yıllarca deneyim isteyen ayrı bir dünya.