Temudan fluorocarbon lider almak

tailofcat

Üye
Tepki
70
Ödül
23
Merhaba arkadaşlar temudan lider almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. temudan lider aldınız mı memnun musunuz? aldıysanız ve memnunsanız ürünün adını ya da markasını paylaşırmısınız?

(link)

Ben bunun 0.30'luğu almıştım. Kalınlığı doğru gibi, çeker değeri iyi ve belirtileni karşılıyor. Çakmak testinden geçiyor. Fiyatı da uygun. Ben memnunum ama artık daha ince ve naylon lider tercih ettiğim için kalın takımlarda köstek için kullanıyorum.

Son düzenleme:
açıklamalarını doğru okuduğunuz takdirde temudan herşeyi alabilirsiniz. bire bir aynı ürün geliyor çünkü.
siz kulak asmayın dolandırıldığını zanneden akıllıların suçlamalarına. ürünün içeriğini iyi okumadan ya da sıfır ingilizce bilgisine sahip bir kaç kişinin anlamadan dinlemeden verdiği siparişle tufaya gelmesini kos koca siteye mal ediyorlar. gelelim sorunuzun cevabına. çok ucuz olan misinalara güvenmeyin, nispeten daha kaliteli olan ürünleri alın. memnun kalırsınız.

açıklamalarını doğru okuduğunuz takdirde temudan herşeyi alabilirsiniz. bire bir aynı ürün geliyor çünkü.
siz kulak asmayın dolandırıldığını zanneden akıllıların suçlamalarına. ürünün içeriğini iyi okumadan ya da sıfır ingilizce bilgisine sahip bir kaç kişinin anlamadan dinlemeden verdiği siparişle tufaya gelmesini kos koca siteye mal ediyorlar. gelelim sorunuzun cevabına. çok ucuz olan misinalara güvenmeyin, nispeten daha kaliteli olan ürünleri alın. memnun kalırsınız.

Siteye mal etmek doğru değil ama bazı ürünlerin açıklamaları bildiğiniz yalan olabiliyor. Açıkça fluorokarbon denen, kaplama ifadesinin geçmediğinden özellikle emin olduğum 120 metrelik başka bir FTK ürününde FC kaplamalı naylon misina gelmişti. Dilerseniz fotoğrafını atabilirim, üstünde de florokarbon yazıyor ama çakmak testinden geçmiyor. Çeker kuvveti de çok kötüydü, belirtilen değerleri karşılamıyordu. Birkaç gün sonra o ilanı kaldırıp aynı ürünü FC kaplamalı olarak satmaya başladılar.

O misinaları düğüm öğrenirken falan kullandım çünkü gerçekten çöptü.

Siteye mal etmek doğru değil ama bazı ürünlerin açıklamaları bildiğiniz yalan olabiliyor. Açıkça fluorokarbon denen, kaplama ifadesinin geçmediğinden özellikle emin olduğum 120 metrelik başka bir FTK ürününde FC kaplamalı naylon misina gelmişti. Dilerseniz fotoğrafını atabilirim, üstünde de florokarbon yazıyor ama çakmak testinden geçmiyor. Çeker kuvveti de çok kötüydü, belirtilen değerleri karşılamıyordu. Birkaç gün sonra o ilanı kaldırıp aynı ürünü FC kaplamalı olarak satmaya başladılar.

O misinaları düğüm öğrenirken falan kullandım çünkü gerçekten çöptü.
ZATEN SIKINTI RESİMLERİDE. insanlar resme (resmin üstünde yazana bakıp aldanıyor) ilanın içeriğinde yazana bakmıyor. bide tabi fiyat mevzusu var. temu dahi olsa ucuzun ucuzunu almak pek mantıklı değil neyazıkki. geçen kızım için boya kalemi siparişi verdim resimde 104 parça kalemın resmini koymuşlar 206 tl ye. tabikide inanıp sipariş verenler 104 parça bekleyecek. ama ilan açıklamasına girdiğinizde adamlar 36 parça diye yazmış 🙂

temuyu uzun süredir kullanıyorum evet bi konuda haklısınız. Temudan alışveriş yaparken ve ürün seçerken acele etmemek lazım. Ürünün tanıtım yazısı, ürünün açıklamarı ve ürün hakkındaki yorumlar çok önemli. Gözden kaçıracağınız en ufacık ayrıntı size farklı bir ürün gelmesine neden oluyor. Ama dikkatli olunca çok güzel sonuçlarda ortaya çıkıyor. Temu dükkan panı ve yorumlar birde o üründen kaç adet satıldığı gibi bilgilerde bir noktada karar vermeye yardımcı oluyor.

Neyse biraz düşündüm ve 200-300 lira daha uygun fiyat olcak diye snap ve fluorocarbon gibi avın en can alıcı kilit malzemelerini temudan alıp kafada soru işaretleri ile av yapıp günümü zehir etmek istemem. Hele hele açılan bir snaptan ya da kopan bir liderden dolayı kaçacak lagos adamın canını çok sıkar.

Aldığınız snap'leri ve misinaları zaten dijital kantarla kontrol etmek lazım. Temu'dan 300'lü mü, 400'lü mü 5 farklı boylu snap almıştım, kalitesi gayet iyi. LRF için kullanılacak en ufağı bile 10 kilo mukavemete sahip ki gerçekten iyi. Bence balık kaybetme sıkıntısından çok eve geldiğinde paranızın boşuna gittiğini anlar mısınız sorusu önemli olan.

Back