terkos turna avi 08.06.2014

halimyildiz

Daimi Üye
Tepki
1,545
Ödül
113
Konuyu aksam açıcaktim aksaklik cikti
Saat 07:00 gibi basladik balik coknazli idi su cok bulanik dalgali idi zorda olsa 10 tane tuta bildik 2si iyade edildi

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Bu hafta sonu gitmeyi planlıyoruz arkadaşlarla. Bu rapor heyecanımı ikiye katladı. Bu Turna'yı tutamazsam gözüm açık gidicem bu diyardan 🙂 Biraz bilgi verebilir misiniz kaşık mı kullandınız yoksa sahte mi ? hangi renkleri tercih ettiniz ? kaşık kullandıysanız kaç numara kullandınız ? sahte kullandıysanız kaç cm kullandınız ? Çok soru sorduğumu biliyorum ama okuyan arkadaşlarımızın ve abilerimizin aklında bu sorduklarım soru işareti olacak 🙂 Bu arada tebrik ederim. Daha irileri rast gelsin.

Tebrık ederım gayet güzel bir av olmuş umarım yazın bızde terkosdan bos donmeyiz

Tebrikler güzel balıklar,
İnşallah saldığınız turnalar daha daha büyüyüp oltanıza takılır

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ortama bak, böyle mükemmel bir terapi yok. Av için tebrikler.

Posted from my HTC One

Harika bir av olmus, tebrik ederim.
Rastgele...

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tebrikler kardeşim demekki Balik yavaş yavaş kendini göstermeye başladı gecen hafta ve ondan önceki hafta pek balik yoktu. Daha iyileri rastgelsin insallah

Halim selamlar,bereketli avların olsun,

seninde yazdığın gibi suda görüş olmaması turna avındaki verimi düşürüyor,

paylaştığın güzel resimler için ayrıca teşekkürler,

bu arada bu resimler bir kaç ay sonra silinecek bilmem farkındamısın,

eski resim ve hatıralar çok değerlidir.

Vallha kardes tavsiyem eger baliga giderse günesli sakin havada git birde balik gecen seneler gibi degil balikta azalma var umudunu kirmak istemem tekneyle gidiceksen jaxon nun fl modeli üstu portakal yanlari parlak sim olanlari var 12cm 4metre dalarli onu tavsiye ederim kadik olsun tabi kesin kasik icinde firdondunun önüne 30 santim ipmisina bagla rapalayi ipe tak simdiden rasgelsin biz 3 saat abartmiyorum bos dolastik 10 baligi sadece tek bolgeeden aldik

Back