Test amaçlı F/P 12X

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan murattp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

murattp

Daimi Üye
Tepki
4,190
Ödül
113
3e2eb256f40f37d33bb1476726c18074.jpg

Yanına yanaşılamayan 12X iplere alternatif bu ürünü test amaçlı aldım( ücreti karşılığında)
Shore Jig makineme saracağım
Sonuçları burdan paylaşırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Karadenizde shore jig yapılıyor mu Kayhan , torik falan denk geliyor mu.
Yok yapilmiyor, birden derinlesen bir yer var zonguldak tarafinda her sene ordan belirli bi donemde kisa bi sure palamut aliyorlar.. bir de istanbul’da Karareniz sahilinde bi iki yerde yapiyorlar lufer icin ancak orda bence spinle kaskikta atilir.. baska bilmiyorum acikcasi..

Yok yapilmiyor, birden derinlesen bir yer var zonguldak tarafinda her sene ordan belirli bi donemde kisa bi sure palamut aliyorlar.. bir de istanbul’da Karareniz sahilinde bi iki yerde yapiyorlar lufer icin ancak orda bence spinle kaskikta atilir.. baska bilmiyorum acikcasi..
Şile'de meşhur meralardan birine kayalık ve iki kumsalın ortasında olan yere bu sezon 3 4 kere gitme imkanı buldum Karadeniz'in havasına hiç güven olmuyor 14-42 kamış 3000 makine ile gittim 22 28 30 Gr hatta bir ara 40 Gr a kadar çıktım rüzgar hep karşıdan esiyor ipler balon kaşıklar seekerlar dalga üstü surf yapıyordu sonra aynı meraya daha hızlı saran 4000 lik makine 80-100 Shorejig ile gittim ip kalın olduğundan balon yapmıyor çok fazla , sarım hızından yapan balonu da hızlı toplayıp sahteye hareket vermem hızlandı , atış çok daha mesafeli gitmeye başladı , kamışa birşey olurmu korkusu olmadan çok rahat atışlar yaptım oralarda çok avlansam üst ayarı 50 60 arası bir kamış kullanırdım sanırım.

Epeydir balığa gitmediğimden ve de malzeme almadığımdan balık avındaki hissettiğim enflasyon sıfır. 😀
Sonuçları bekliyorum ben de.

Epeydir balığa gitmediğimden ve de malzeme almadığımdan balık avındaki hissettiğim enflasyon sıfır. 😀
Sonuçları bekliyorum ben de.

Eski ipleri birbirine ekleyerek uzunca bir süre idare ettim
En son sineğin yağı elimde tek parça 80 m kalmıştı
Görünce can simidi gibi atladım

Eski ipleri birbirine ekleyerek uzunca bir süre idare ettim
En son sineğin yağı elimde tek parça 80 m kalmıştı
Görünce can simidi gibi atladım

Balığa gider de oltayı tekneye falan takmazsam elimdeki ipler bir kaç yıl daha gider, tabii durduğu yerde çürümezse.
Gerçi yakında bir kısmını tarihş eser olarak da sergileyebilirim.

Balığa gider de oltayı tekneye falan takmazsam elimdeki ipler bir kaç yıl daha gider, tabii durduğu yerde çürümezse.
Gerçi yakında bir kısmını tarihş eser olarak da sergileyebilirim.
Saçma sapan yerlere geldi fiyatlar artık gerçekten Şeref abi. Bir kaç ay önce 400 küsüre almıştım 2 tane gosen ip koydum kenara. Sahteler desen orjinalleri bin küsürlerde. Onlarıda sağolsun çakar sahteyi yapan arkadaşdan temin ediyorum isteğime göre yapıyor, çok sayıda aldım koydum kenara. Yoksa hiç birşeyin yanına yaklaşılmıyor. Epeydir sahtelere o paraları vermeyi bıraktım. Çok pahalı hale geldi artık bu hobi.

3e2eb256f40f37d33bb1476726c18074.jpg

Yanına yanaşılamayan 12X iplere alternatif bu ürünü test amaçlı aldım( ücreti karşılığında)
Shore Jig makineme saracağım
Sonuçları burdan paylaşırım

Sİtede 15 kg çeker değeri vermişler,aynı ipi geçen sene aliexpresten almıştık hala kullanıyoruz gayet dayanıklı bir ip,şu ana kadar en fazla 175 gram kurşunda denedik sorun yaşamadık,Türkiyedeki distribütöründende 2 gün önce aynı kalınlığın gri rengini aldım lakin daha kullanmak nasip olmadı

Back