Tezgah açan biri değil, sadece balık sevdalısı

Site İçinde bu satistan veya bu konudan rahatsiz olanlarin sikayetleri olsayadi böyle bir davaranis olabilirdi gördugum kadariyla öyle bir olay olmadigindan bence tamammen yanlis bir davranisti konuyu kitlemek ve grup grup yapilip satilsa daha iyi olur ama oda bizim isteklerimizle ve saticiya kalmis bir durumdur

Bu konuda müdehale etmek için, şikayet ya da rahatsızlığa dair birşey beklemiyoruz üyelerden. Ahmet'e göre, Mehmet'e göre olmasın, içerisinde "görece" içermesin diye, daha önceden belirlediğimiz kurallar doğrultusunda hemen müdehale etmeye çalışıyoruz. Yoksa herkesin keyfine göre ayrı ayrı sazı çalarsak işler iyice kontrolden çıkar.

Müdehaleleri de pat diye yapmıyoruz, gerekli uyarıları gerektiği şekilde yapıyoruz. Bu herzaman böyle oldu, bundan sonra da böyle olmasına özen göstereceğiz.

Hangi Konu hakkinda üyelerden müdehale bekliyosunuz yönetim olarak ? Burasi Bir topluluksa Ahmet'e göre Mehmete'e göre olmasi gerekiyo. Bu arada duyurulara filanda söyle göz ucuyla bakinca senin de bizler gibi normal uye oldugunu ve konu kitleme gibi bir adminlik veya mod görevin olmadigini göruyorum Erkanim bu arada Satılık Shimano Forcemaster 4.50mt.-200 gr atarlı surf kamış Birol abinin konusuna bakarsan biraz önce cvp yazan kisi 2 tane mesaj yazmis tamamen urunu almak için uye olmus onuda engelleseydiniz konu açmaya engel oluyosunuz alisveris yapmak için uye olanlarada engel olun ozaman

Hangi Konu hakkinda üyelerden müdehale bekliyosunuz yönetim olarak ? Burasi Bir topluluksa Ahmet'e göre Mehmete'e göre olmasi gerekiyo. Bu arada duyurulara filanda söyle göz ucuyla bakinca senin de bizler gibi normal uye oldugunu ve konu kitleme gibi bir adminlik veya mod görevin olmadigini göruyorum Erkanim

Öyle olmuyor işte... Ahmet'e göre Mehmet'e görelerin "Sıcak Fırsatlar ve İkinci El" bölümü altında olmaması için "bu bölüme ait kurallar" belirlendi. Gerekli tartışmalar yapıldı. Hatırlatırım ki bu satış konusu o kadar can sıktı ki bir zaman, bir sitemizin kapanmasına sebep oldu... Aynı şeylerin olmasına dahi ihtimal vermemek için, tüm "göre" leri uzak tutuyoruz bu bölümde.

Durumu daha iyi anlayabilmek için geçmişe dönük olarak, kuralları ne zaman eklemişiz, kurallar hakkında neler konuşmuşuz ve neden benim böyle bir yetkim var diye iyice bir oku eski konuları istersen. Hepsi açık bir şekilde sitede mevcut. Okuması da bir zahmet senden.

Satılık Shimano Forcemaster 4.50mt.-200 gr atarlı surf kamış Birol abinin konusuna bakarsan biraz önce cvp yazan kisi 2 tane mesaj yazmis tamamen urunu almak için uye olmus onuda engelleseydiniz konu açmaya engel oluyosunuz alisveris yapmak için uye olanlarada engel olun ozaman

ben takip ettem öyle seyleri Erkan sadece rahatsiz oldugum durumdan madem öyle bir yetkin var ozaman onu belirten bir yazi yazilir sistem sorumlusu gibi mesala Senior Member yazilmaz

Satılık Shimano Forcemaster 4.50mt.-200 gr atarlı surf kamış Birol abinin konusuna bakarsan biraz önce cvp yazan kisi 2 tane mesaj yazmis tamamen urunu almak için uye olmus onuda engelleseydiniz konu açmaya engel oluyosunuz alisveris yapmak için uye olanlarada engel olun ozaman

ben takip ettem öyle seyleri Erkan sadece rahatsiz oldugum durumdan madem öyle bir yetkin var ozaman onu belirten bir yazi yazilir sistem sorumlusu gibi mesala Senior Member yazilmaz

Bahsettiğin Shimano kamış konusunu ben farketmedim, devamlı siteyi takip etmiyorum ama yüzde 90 bütün sıcak fırsatlarla ilgili konulara baktığımı düşünüyorum. Zaten tek sorumlusu ben değilim bu bölümün. Moderatörler de müdahale edebilir ama onların da gözünden kaçmıştır belki. Yani bir kasıt olduğunu sakın düşünme bu konuda.

Gelelim yetiki konusuna, biliyorsun işte, yıllardır sıcak fırsatlarla ilgili mesajlar eklediğim için siteye, "madem çok uğruyorsun bu bölüme, hem daha önce de bu bölüm yüzünde site kapanması olayı yaşadık, dikkatli davranılması gerektiğinden seni de yetkili yapalım" dediler. Onun için hem düzenleme hem de müdahale amaçlı yetkim var.

Gelelim neden adımın altında yetkili ibaresi yazmıyor sorusuna. Böyle birşeyi ben istemedim. Moderatör ya da başka bir yetki sıfatı olunca isim altında haliyle sitedeki üyelerden birçok mesaj da gelebiliyor özelden. Şu konuyu düzeltin, şu konuda yardımcı olur musunuz diye. Kaldı ki ben hiç yardımsever birisi değilim. Uzun uzun yazılı ortamda birilerine bişeyler anlatmak yardım etmekten hiç hoşlanmam. Ondan dolayı hiçbirsey yazmıyor ismim altında. Zaten tek yetkim de o sıcak fırsatlar bölümü altında.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Back