Top Arkası Silikon

hasan aliaga sahilinde bu sekilde avlananlarinin kullandigi takimlara bak. genelde top arkasina 6 7 igneli capari takimi yapip en sonumada silikon bagliyoar. istavrit zamani iyi balik aliykrlar

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler bilgiler için istavrit zamanı ne zaman oluyor

Top arkası silikon belki verimlidir ama atması zor, dolaşması ayrı dert. Ben beceremedim. Keyif alamadım hiç.
Ama silikonda ağırlık olmadığı için istediğiniz kadar yavaş sarabiliyorsunuz. Yavaş aksiyon gereken ve balığın silikona rağbet ettiği dönemlerde verimli olacağı kesin.

Top arkası silikon belki verimlidir ama atması zor, dolaşması ayrı dert. Ben beceremedim. Keyif alamadım hiç.
Ama silikonda ağırlık olmadığı için istediğiniz kadar yavaş sarabiliyorsunuz. Yavaş aksiyon gereken ve balığın silikona rağbet ettiği dönemlerde verimli olacağı kesin.
Atmakta hiç sıkıntı yaşamadım ama top suya düştüğü anda misina veya ipin boşluğunu hemen almak şartıyla. Aksi halde karışma ihtimali çok ama el alışırsa yormayan ve avcı bir sistem. Öte yandan top yerine bombardo da kullanıyorum aynı mantıkla ve spin disiplininde raglou silikon yüzdürmek çok kolay hale geliyor. Skorum 10 kilo üstü vatoz🙂

Back