TORİK AVIM 24/09/2013 Salı günü

Tebrikler güzel bir av olmuş. Bu Asos tarafı çok bereketli bir yer. İnşallah bir gün orda avlanma fırsatıda yakalarım.

Tebrikler güzel bir av olmuş. Bu Asos tarafı çok bereketli bir yer. İnşallah bir gün orda avlanma fırsatıda yakalarım.

Teşekkürler murat,eskidendi 10 - 15 sene öncesi bereket ki ne bereket orasınıda bitirdiler,balık yakalıyacağız diye gece ışık yakarak sanki denizin üzerinde şehir var, bi akşam tam 13 tane gırgır tekne var gökyüzü ışık ışığa bu böyle oranın balıkları bitince kadar,yasak olduğu halde kendini bilmez kişiler gece ışıkla dalarak yuvaları talan ettiler,
şimdi ise işte böyle tek tük,arkadaşlarımız geldiğinde bazen balık oluyor bazende boş geliyoruz ama çok şükür yiyecek balığımızı arada da olsa alabiliyoruz,sevgilerimle.
İnşallah birgün beraber av yaparız.

Öncelikle geçmiş olsun Ramazan abi, Azmin için seni tebrik etmek istiyorum, hiç bir şey denize olan aşkını kısıtlayamamış, balıkta harika görünüyor bereketli olsun,
Sivrice'de mi yaşıyorsun?

Öncelikle geçmiş olsun Ramazan abi, Azmin için seni tebrik etmek istiyorum, hiç bir şey denize olan aşkını kısıtlayamamış, balıkta harika görünüyor bereketli olsun,
Sivrice'de mi yaşıyorsun?

Çok teşekkür ederim Gökhan,evet nisan mayıs aylarında sivrice'ye gidiyorum,ekim kasım ayında edremit'e geliyorum,ama sağlığım iyi oldumu,hava durumuda iyi oldumu,canım balık istediği zaman atlıyorum edremite evimin önünden sivricedeki evim 80 km gidiyor denizle buluşup, hem stres atıyorum hem keyif alıyorum,balığımı yakalıyorum dönüp geliyorum,ordaki ev köy evi biz yaşlandığımız için gece dışarıya çıkmak zor oluyor,yoksa eskiden kışında kalıyordum,sağlığım yerindeydi o zaman,hanın yatarken sabah daha kalkmadan,ben sabah sporu yaparken atçekle kıyıdan levreğimi alıp geliyordum,
sevgiyle kal,sakın av'sız, balıksız kalma.

Tebrikler Ramazan abi 👍 Torik ve Baraküdaların maşallahı var.Bir türlü gelmek nasip olmadı Sivriceye,halbuki Edremitteyim,geçen yıl Orhan abiyede geleceğim dediydim ama kısmet olmadı daha 🙁 İşyerime çay içmeye beklerim 😉

Back