Tost tavasında kolay hamsi pişirim'i

Eline sağlık..
Afiyet olsun

eline sağlık abi 🙂 çiroz,lakerda,hamsi tuzlama. sırada sardalya tuzlama var sanırım 😀

ya böyle yazmayın be sevgili kardeşim
üzülüyorum,😢
keşke herzaman hep beraber olsakta,beraber yesek tadı'nı beraber tatsak,
ama olmuyor iştee.
Abi espirisine yazdım 🙂 afiyet olsun balık mı yok akşam giderken alırım bir kilo hamsi 😀 işin gerçeği ben pek ufak balık ta sevmem hani 😀 tam iş çıkış saatine denk geldi zaten 😀 afiyet bal şeker olsun abime inşallah olur da bir organizasyon yapılırsa o zaman beraber götürürüz 🙂

Sabah sabah canim hamsi cekdi olsada yesek kavrulmus soganla ne gider beee 🙂 🙂 🙂

Abi espirisine yazdım 🙂 afiyet olsun balık mı yok akşam giderken alırım bir kilo hamsi 😀 işin gerçeği ben pek ufak balık ta sevmem hani 😀 tam iş çıkış saatine denk geldi zaten 😀 afiyet bal şeker olsun abime inşallah olur da bir organizasyon yapılırsa o zaman beraber götürürüz 🙂

anladım ben onu Engin'ciğim
boğaz'da balık olmayın'ca mecburen ucuz pazar balığı'na mecbur kalıyoruz,
ah büyük balıklar gelsede boğaz'a yakalasak,
yemesi önemli değil,
işallah kurban bayram'ından sonra yapılacak organizasyon'da karşılaşıp şahsende tanışmak için çok memnun olurum.

Sabah sabah canim hamsi cekdi olsada yesek kavrulmus soganla ne gider beee 🙂 🙂 🙂

Özkan kardeşim sen sadece iste adresi vereyim,
sabah veya akşam ne zaman istersen buyur gel
pişirelim hamsileri-soğanları.

not:
(teklif'im tüm amatör balıkçı arkadaşlara'da açıktır)

Eline sağlık güzel görünüyorlar..
Sağol-Teşekkürler kardeşim

eline sağlık,güzel ve pratik bir tarif olmuş,3-5 sene önce bursa da tavaya dizili balıkları bütünce çevirmek için düz kapak aramıştım kapağı adam bana tavadan pahalıya kakalamıştı,şimdi ise tavasyla beraber kapak heryerde satılıyor hemde ucuz fiyata,birden bu anım aklıma geldi

eline sağlık,güzel ve pratik bir tarif olmuş,3-5 sene önce bursa da tavaya dizili balıkları bütünce çevirmek için düz kapak aramıştım kapağı adam bana tavadan pahalıya kakalamıştı,şimdi ise tavasyla beraber kapak heryerde satılıyor hemde ucuz fiyata,birden bu anım aklıma geldi
bu tost tava'ları ucuz Cevat arkadaşım,
suyunu dışarı vermediğinden pişen balıklar kendi suyunda pişiyorlar,👍

Back