TOTEM FISHING TEAM ORKİNOS AVI

Arkadaşlar benim internette okuduğum üreme dönemleri dolayısıyla 26 Mayıs'a kadar orkinos avlamak kesinlikle yasak ve 26 Mayıs'tan sonra da belirli kotalar dahilinde kontrollü olarak yapılması gerekiyor. Yanlış bildiğim bir şey varsa lütfen beni aydınlatın. Yoksa amatör ruh adına yaptığınız av ve bunu övgüyle paylaşmanız gerçekten yazık...

(link)

evet haklısınız ancak o sirküler ticari avcılar için geçerli,defalarca okuyarak anlayarak acaba bizede yasakmı diye belki 50 kişiye sorup ava çıkıyoruz....amatör balık avcılarına teknedeki kişi sayısı kadar ve 90 cm üzeri orkinos avı serbest...ayrıca o paylaştıgınız linkteki gazateci arkadaşımız daha yellow fin ile blue fin nı bıle ayırt edemeden yazıyı yazmış.... yasal tebliği şimdi kopyalıyorum buraya sevgıler......

(link)

kaynak resmı gazete.......

Murat tebrikler, olayı birebir yaşadık. güzel avlarına bir yenisini ekledin.
Merak ettim tekneyi nasıl deldiniz? kakıçmı sekti 🙂

Rastgelsin

yok yaşar zaten su almış tekne bızım haberımız olmadan..sonra kıyıya çekerken çok agırdı...3 kişi sürte sürte çekelım derken galıba ufak bır taşa çarpmış...neysekı hallettıler 😀

Tebrik ederim murat abi 🙂 tüm ekibi kutlarım 🙂 ilk kutlayanlardan biri benim sanırım 🙂 tekneden indiğinizde 🙂

Back