Satıldı Tournament Fishing ICHIBAN surf kamış

SKARPİ66

Daimi Üye
Tepki
4,314
Ödül
113
Tournament fishing Ichiban 4.20cm 100/260 gr 3 parça surf kamış.
Fiyat: 8.500 Tl

Nokta çizik, vuruk, kir, pas, oksit yok. Değişim, tadilat, tamirat görmedi. SIFIRI NEYSE O.
150-160-170 gr ile yemli beklemeli avda kullanıldı. Yorulmamış, tripot harici yere konmamış bir kamış.

Tournament fishing Ichiban 4.20 longcast concept
- Uzunluk : 4.20 mt
- Parca sayisi : 3
- Atis kabiliyeti :100/260 gr
- Ağirlik : 525 gr.
- Kapali uzunluk : 148 cm
- Donanim : Fuji K type sw alconite / dps reel fitting
Hammadde : 40T/30T fuzyon karbon

Ichiban (1 numara) modeli ismini fuzyon teknolojisi ile yari tubular yari nanotech solid ucun kullanilmasi ile uretilen ilk model olmasindan aliyor.

TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM. İstanbul içi şişli mecidiyeköy taksim elden teslim. İstanbul dışı istenilen kargo ile bazuka boru içinde kargo. Kargo alıcıya ait.

IMG_1618.jpegIMG_1619.jpegIMG_1620.jpegIMG_1621.jpegIMG_1628.jpegIMG_1629.jpeg

Özcan abi selamlar kamışı incelerken dikkatimi çekti Yuki A serisi ile neredeyse birebir aynı görsele sahip marka yazılan yerler beyaz boşlukları gibi kamışın üzerinde yazı yazılabilen alanlar ve yazılar neredeyse aynı tesadüf mü yoksa markanın Yuki ile bir bağlantısı var mı..

Özcan abi selamlar kamışı incelerken dikkatimi çekti Yuki A serisi ile neredeyse birebir aynı görsele sahip marka yazılan yerler beyaz boşlukları gibi kamışın üzerinde yazı yazılabilen alanlar ve yazılar neredeyse aynı tesadüf mü yoksa markanın Yuki ile bir bağlantısı var mı..

Çok haklısınız.
Yıldız balıkçılığa bende aynı soruyu sormuştum. Cevap “ne alakasıııı var” olmuştu.
Ama kullanırken fark ettiğim tek şey o zaman benim kullandığım dsc A6 lar ile atış performansı dahil, kamışın tüm fiziksel özellikleri yuki ile aynı.
Hani diyebilirimki bu kamış yuki de yapılmış, üstüne tournament yazılmış 😀. Yada yukinin kamışlarını tournament yapıyor 😂😂.

Bence de biraz araştırsak altından ortak üretici çıkar gibi geliyor alan satan hayrını görsün 🙂

Öncelik ile @siprus un başlattığı konu içeriğine bir soru ile böyle langadanak dalıp konuyu dağıtmaya başladım. Kendisindende bu sebep ile özür dilerim.

Konuyu daha fazla dağıtmamak adına buradan yazdım.

@OmerAydın
Gelsin de birde fiziki test edelim 🙂 Hayırlı olsun

@Umut19
Teşekkürler abi kamış çok iyi bir kamış, deneme fırsatım oldu benim gibi atış özürlü biri bile iyi mesafe attı ,çok şık çok güzel bir kamış ayrıca.Sayende güzel bir kamışım oldu, tekrar teşekkürler
.

Hayırlı uğurlu avların olsun kardeşim. Beğendiysen beklentilerini karşıladı ise tamamdır. Sorun yok.

Back