Trabzon'dan Selamlar

fishman_13

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Merhaba Adım Onur. Balık tutmaya yeni başlamama rağmen çok sevdim.Öğrenir öğrenir öğrenmez babama da öğrettim yanımda bulunsun rast gelir falan😀

Hoşgeldin onur keyifli paylaşımlar..🙂

Balıgın ana vatanından hepınıze merhabalar!
Arkadaslar, ben Trabzondan Hüseyin, evımın sahıl kenarında olması sebebı ıle her aksam ve her sabah kısaca her zaman balık tutmakla zaman gecırıyorum ve cok keyıf alıyorum, ara sıra eve bos donsekte nasıl olsa bır gun bır sekılde tutacagımız hayalıyle yasamaya devam 🙂

bu gun oturdum ve dusundum, acaba bızım bılmedıgımız farklı teknolojık yenılıkler yada cok eskıden kullanılan ılgınc teknıkler varmıdır dıye? ıste bu dusuncelerle google amcaya tam bu soruları sormustumkı karsıma bu sıte cıktı 🙂

ılk etapta bana ılgımı cekecek enterasan bır kac baslık onerırsenız sevınırım

bu aralar levrek,mavruş ve kıraca ıle zaman gecırıyoruz ama sahılımız bereketlıdır

benımle paylasacagınız bılgıler ıcın sımdıden hepınıze tesekkurler

Hoşgeldin Hüseyin, Levrek için sitemizde bir çok av tekniği var. Göz atmanı tavsiye ederim.

Hos buldum Hamdı bey, bırkac lınk verebılırmısınız? zıra arama butonunu kullanarak ulasamadım...

Aramıza hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar dilerim. İçine girdiğinizde çıkamayacağınız çok güzel, üstadlarla ve tecrübe kokan bilgileriyle dolu bir forum, araştırın derim. Para vererek sahip olamayacağınız bişey. Herzaman rastgelsin.

Back