Tral baligi teknigi

Hasan çok soru sormayacaksan bu hafta sonu balığa gel bizimle 🙂 Gerçi Balçova sana biraz uzak sanırım.... Bu arada bu bölgede tral varmı bilmiyorum ama bu konuda güzel avlar yapan kişiler var Youtube'u araştır... Mini jiglerle..

Kıyıdan lrf takımı ile Savage Gear psycho sprat 14 gr ile (mavi-glow zebra ve pembe-glow zebra ) tral aldım. Sabit hızda süratliden ziyade dipten sıçratmalı fasılalı seri aksiyon uyguladım. Merada toplu kol gezdiklerini gördüğüm için ümitliydim ve kandırdım tralleri.

Geçtiğimiz yaz mendirekte beyaz savagear su üstüne gelmişti. sahteyi aldıktan sonra dibe basmıştı. Kalıbına göre güçlü balık. agresif ve parlak sahteler ile daha verimli av yapılacağı kanısındayım...

Kıyıdan lrf takımı ile Savage Gear psycho sprat 14 gr ile (mavi-glow zebra ve pembe-glow zebra ) tral aldım. Sabit hızda süratliden ziyade dipten sıçratmalı fasılalı seri aksiyon uyguladım. Merada toplu kol gezdiklerini gördüğüm için ümitliydim ve kandırdım tralleri.
Abi bende savager pink glow işallah denk gelir

Hasan kardeşim savaş dursu nun videolari var balik günlükleri sitenin adi bol miktarda video var tral avi ile ilgili biz kusadasinda çıplak dediğimiz diğer ismi yalederma olan balığı top arkasında silikon ile at çekte tutuyoruz video bulursam paylaşırım

Hasan kardeşim savaş dursu nun videolari var balik günlükleri sitenin adi bol miktarda video var tral avi ile ilgili biz kusadasinda çıplak dediğimiz diğer ismi yalederma olan balığı top arkasında silikon ile at çekte tutuyoruz video bulursam paylaşırım
Yaledermayla tral ayri baliklar degil miydi 🙄

Back