ertanileri
Yeni Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 3
Yer ege suları (malum sebeplerden yer belirtemiyorum) 25.08.2013 tarihi (videoda yanlış söylemişiz) 🙂 gecesi sabaha karşı 4 de teknenin yanında olmama rağmen tekne arızasından dolayı tam 12 saat limanda beklemek zorunda kaldım 16:00 da teknenin yapılmasıyla kerteremize doğru yola çıktık ve 17:00 sıraları oltalarımızı suyla buluşturduk. Ben bütün kalamarla trança peşindeydim toygun arkadaşım inchiku ile özgür arkadaşımızda 3 lü dip takımıyla avlanıyordu. Toygun iri bir adabeyi tutmuş onu çekiyordu özgür ise hanusunu oltadan çıkartırken yalnızca benim oltam aşağıda kalmıştı. Tam kerterizimizin üzerinden yavaşça akmaktayken birden balık bulucumuz balık alarmı verdi daha önce hiç alarm vermese de iri mercan adabeyi alıyorduk ama bu farklıydı ve aşağıda büyük bir sürü yazdı Toygun arkadaşım Ertan bu balık sende demesiyle olta sanki elimden gidercesine sert bir vuruş aldım ve vuruşlar devam ederken sert bir tasmayla erkek trança mız teknedeydi. Bir senedir peşinde olduğumuzdan tutunca baya bir heyacanlan dık ve sevindik zaten videoda her şeyi anlatıyor. Herkese rast gelsin 🙂
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: