Trofe Granyoz

Tebrikler Murat
Çok güzel bir balık.
Mücadelesini okurken yaşadım o anları. Eminim okuyan herkesin elinde sendeki olta ucunda da o balık olacak.

Son düzenleme:
Tebrikler abi guzel balik, 1 aydir baya granyoz avi verdi orasi bana yarim saat uzaklikta ama 1 aydir useniyorum gitmeye 🙂
Benim eve 5 dakika ama daha 1 kere gidip olta atmadım 🙂 Karan balıkçılıktakiler kamp kurdu oraya zaten. Sabah akşam oradalar. Eline sopa alan herkes orada. Galata köprüsünü geçti. Korkuluklara yüklene yüklene gevşettiler. Bir gün denize düşecekler 🙂

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada tebrikler Murat abi. Dün geceki katliamdan sonra iyi denk getirmişsin. Sağda solda paylaşıyorlar bir de bir dünya granyoz tuttuklarını. Seneye olta atarken düşünecekler " Geçen sene biz buradan dünyaları çektik. Bu sene neden zayıf acaba?"

Abi muhteşem bir hayvan. Yalnız decathlon jigi ne iş yaptı ya. Ben o renkten iki tane almıştım. Biriyle atarken vedalaştım, diğeri kayalardan ayrılmak istemedi.
Biz tebrik etmekten yorulduk bu arada.

Bu arada tebrikler Murat abi. Dün geceki katliamdan sonra iyi denk getirmişsin. Sağda solda paylaşıyorlar bir de bir dünya granyoz tuttuklarını. Seneye olta atarken düşünecekler " Geçen sene biz buradan dünyaları çektik. Bu sene neden zayıf acaba?"

Çok teşekkürler
Amatör ruhu terk edip hırsa kapılmamak lazım
İskeye gelenlerin büyük çoğunlu etobur
Balık onlar için Kolay para kaynağı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back