Trofeler (Şeytan ve Akya)

Harika bir av.Fazla söze gerek yok sanırım.Bu ava sadece şapka çıkarılır.Kutluyorum Akın..
Sağol Cahit Abi.

Akın,

Öncelikle güzel avların için tebrik ederim, ellerine sağlık ve bizimle paylaştığın için de teşekkür ederim 🙂

İçinden cımbızla çekip alınıp, sorulacak bir konu yok ama sana sormak istediğim birkaç sorum olacak, cevaplaman beni mutlu edecek.

-Jig denemelerinde verimli ya da keyifli avlar oluyor mu,
-Kaç gr, ne renk ve marka Jig kullanıyorsun,
-Kullandığın iğneler hakkında marka ve kod bilgisi nedir,
-Paket lastiğini oltaya bağlama şekli nedir (sır değilse),

Ve, bu ayın içinde bir haftalığına Akyaka'da olma planım var, orası hakkında bilgin var mı, varsa hangi takımları ve malzemeleri getirmemi önerirsin 😉

Son olarak, Akyaka'ya geldiğimde seninle de tanışmayı ve bir iki satır hoş sohbet yapmayı çok istiyorum. Müsait olduğun bir zamanda görüşme ve tanışma imkanımız olabilir mi 😉

Her zaman rast gelmesi dileklerimle, sağlıcakla kal...

Sırasıyla cavplamaya çalışayım.
1) jigte eski keyif ve verim yok. Taşlardaki yerel balık tükenmek üzere.
2) ben 150 gr geçmemeye çalışıyorum. Fazlası zorluyor. Renk olarak gündoğumu ve batımında koyu(yeşil ve koyu mavi) öğlen saatlerinde açık (bakır sarısı, pembe, gümüş) tercih ediyorum. Bence renkten çok aksiyon önemli. Kullandığınız jig kaçışan kalamar hareketi yapmalı ve görüntüsünü vermeli. İşin sırrı bu.
3) 5/0 ın altında iğne kullanmıyorum. Markası önemli değil.
4) paket lastiğini misinanın bedenine defalarca dolaştırdıktan sonra artan kısmını kurşun deliğinden geçiriyorum.bu yöntem akya avında işe yarıyor. Dip sürütmesinde iskandili klipsle beden tutturuyorum. Paket lastiğini dibe sürttürürseniz kolayca kopuyor.

Akyaka konusunda çok tecrübeli değilim. Rüzgara açık bir yer. Dikkat etmek lazım. Telefonum Hamdide var. Ararsan görüşürüz.

yine süper yine şahane tebrikler 👍👍
Sağolasın.

Sırasıyla cavplamaya çalışayım.
1) jigte eski keyif ve verim yok. Taşlardaki yerel balık tükenmek üzere.
2) ben 150 gr geçmemeye çalışıyorum. Fazlası zorluyor. Renk olarak gündoğumu ve batımında koyu(yeşil ve koyu mavi) öğlen saatlerinde açık (bakır sarısı, pembe, gümüş) tercih ediyorum. Bence renkten çok aksiyon önemli. Kullandığınız jig kaçışan kalamar hareketi yapmalı ve görüntüsünü vermeli. İşin sırrı bu.
3) 5/0 ın altında iğne kullanmıyorum. Markası önemli değil.
4) paket lastiğini misinanın bedenine defalarca dolaştırdıktan sonra artan kısmını kurşun deliğinden geçiriyorum.bu yöntem akya avında işe yarıyor. Dip sürütmesinde iskandili klipsle beden tutturuyorum. Paket lastiğini dibe sürttürürseniz kolayca kopuyor.

Akyaka konusunda çok tecrübeli değilim. Rüzgara açık bir yer. Dikkat etmek lazım. Telefonum Hamdide var. Ararsan görüşürüz.

Akın,

Açıklayıcı cevapların için çok teşekkür ederim 🙂

Akyaka'da forumdan tanıştığım iki arkadaşım ile görüşmeye ve hava müsade ederse av yapmaya geleceğim. Onların çevresinden ve kendilerinin edindikleri tecrübeyle güzel avlar yapacağımızı umuyorum.

Numaranı Hamdi'den alırım, gelmeden ya da aramadan önce mesaj atar, müsaitliğin konusunda bilgi alır sonra seni ararım 😉

Her zaman rast gelmesi dileklerimle, sağlıcakla kal...

Şahaneler daha ne olsun?

Şeytan dediğiniz orfoz mu,lagos mu,hani balığı mı acaba?

Tebrikler üstad, her balıkçının hayalini süsleyen trofeleri hatıra defterinize yazmışsınız, bereketli avlar dilerim.

Tebrikler Akın,güzel trofelere imza atıyorsun

Tebrikler Akın kaptan.Bizlerin gıpta ile baktığı avları gerçekleştirmeye devam ediyorsun.Avlarının devamını paylaşmanı merakla bekleyeceğim.Şansın herzaman yanında olsun,Rastgelsin....

Back