Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
Arkadaşlar İzmirde oturuyorum Karabağlarda bulunan Ege Av bayisinden tubertini killer cast surf kamış aldım sonra eve geldim baktım halkası çatlak gittim değiştirdim ellerinde aynı model olmadığından bana üzerine bir miktar para koyarak bu sefer tubertini onsun 250 gr atarlı kamışı verdiler bende eve geldim sonra merada kamışı takarken kamışın ucu tripodun demirine hafifçe değdi inanın elektrik çarpmış gibi ses geldi bir baktım kamışın ucu çatlamış iki kamış aldım ikisinde de atış yapamadım fena kazıklandım bu arada ben bu kadar kötü bir kamış görmedim benimle aynı sorunu yaşayan varmı ya da şimdi ben ne yapmalıyım.
Merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun. Böyle aksilikler malesef karşımıza çıkıyor ve ister istemez moralimizi bozuyor. Bahsettiğiniz firma tanıdığım kadarıyla ürünlerinin her daim arkasında olan bir firma. Bence tekrar firmayla görüşüp sıkıntılarınızı paylaşın. İnanıyorum ki çözüm getireceklerdir. Siz moralinizi bozmanyın. Bugun kısmet değilmiş diyin. Hoşçakalın.
ersin başkan öncelikle teşekkür ediyorum bizi aramak yerine buraya böyle bir yazıyla şikayet yaptığın için .
şimdi gelelim bu şikayetine senin anlayacağın dille açıklama yapmaya kardeşim birincisi fiş istedim yok dedin tamam dedik sen geldin yüzük kırık dedin eywallah dedik malımızın arkasındayız sıkıntı yok değiştirelim dedim sen sanki mekanı kapatıp sana kamışı satıp kaçmışız gibi tepkiler gösterdin onada eywallah dedik arkadaş gergindir yapısı böyledir dedik ve sana elindeki kamışı yani killer castten daha iyi bir kamış verdim kontrol ettim ve sağlam olduğunu sen 1 saat kamışı inceleyerek karar verdin sonra kendinde söylüyorsun çok güzel bir şekilde kamışı sehpaya çarptığını öncelikle sana satmış olduğumuz kamışta yaptığımız indirimi sende biliyorsun bırak kazıklanmayı neredeyse sana geliş fiyatına verdik o kamışı ve bunu bir bayiye kesinlikle mâl edemezsin o kamışlardan dünya kadar sattık sadece sende sorun yaşadım muhtemelen beni çarpıp kırdığın için aramayıp buraya şikayet ederek sinirini çıkarmayı tercih etmişsin onada eywallah buraya gelip bizimle tanışıp alış veriş yapan kişilerde gayet iyi tanırlar bizi ne saygımız eksik kalır nede malımızın arkasında durmamazlık yaparız bu yaptığını kesinlikle yakıştıramadım saygılar sevgiler kardeşim.
Onur bey siz beni üç kağıtçılıkla suçluyorsunuz jandarma personeliyim alnım ak , başka bayiden alıpta size getirmedim kamışı fiş konusuna gelince fişi bana vermediniz bana malı satan arkadaşa sorun fiş verseydi alırdım ben sizden ne fiyata aldıysam onu söyledim .İlk kamışı aldım yüzük kırık değiştin eyvallah sonra üstüne para verip ikinci kamışı aldım kamış tripodun demirine değdi elektrik çarpmış gibi patladı bende spin kamışı var tripodun demirine sinirden vurdum bakalım bir şey olacakmı diye sapasağlam çizik bile yok. Onur bey ilk kez kamış kullanmıyorum ne kamışlar aldım sağa sola değdi ama bana sattığınız kamış gibi kötüsünü görmedim sizi aramamamın sebebine gelince Recai Beye mesaj attım size söyler diye ama bana dönen olmadı. Videolar yayınlıyorsunuz malzemeler ege avda mevcut diye bizde aldık başıma gelenlere bak suç bende değil sattığınız malzemelerin kalitesinde daha kamışlarla atış bile yapamadan elimde patladı gitti . Neyse Onur Bey paramı güle güle harcayın afiyet olsun daha nice tubertinilere .
@Theokoles08 Ersin başkan yazıyı tekrar okursanız bir suçlama değil bir ihmalkarlık olduğunu göreceksiniz buradaki arkadaş (artık aramızda değil ) fiş vermese bile siz isteyebilirdiniz neyse konu zaten fiş değil demire değmeyle bir kamışın yüzüğü kırılmaz yada kamış kırılmaz darbe almıştır taşırken zaten aliağadan gelmişsiniz buraya eywallah sağolasın ama bütün suçu mala ve bize yükleyemezsiniz etik değil recai beye gelince ona 10binlerce mesaj geliyor hepsine tektek bakıp anında cevap vermesini beklemenizde yanlış bir durum siz recai beyden almadınız kamışı firmamızdan aldınız direk bizimle iletişime geçmeniz gerekirdi başınıza gelenlere üzüldüm fakat biz burda görmediğimiz bir ufak değme diyorsunuz kendinizi savunuyorsunuz bununla suç bende değil diyorsunuz yakışık almaz bir firmayı bu kadar basit karalayamazsınız kamışın kalitesini internetten forumlardan araştırabilirsiniz neyse uzatmanında manası yok sağlıcakla kalın.
O zaman Onur Türkkan bey Recai Bey'de videolarda ege avın reklamını yapmasın darbe falan yok yalan söylemiyorum kimseyide karalamıyorum benim öyle şeylere ihtiyacım yok ama rica ediyorum mal getirirken deneyin kalitesine bakın ve müşteriye öyle mal satın bu arada videolarınızı izlemesem dükkaninızı bilmezdim ve sizleri tanımazdım Recai Bey sayesinde sizleri tanıdım neyse saygılar..