Tuhaflık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan murat.k
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

murat.k

Yeni Üye
Tepki
16
Ödül
5
Merhabalar.
At-çek avcılığına yaklaşık 1-2 ay önceden beri merak saldım ve fırsat buldukça At-Çek yapmaya vakit geçirmeye gitmekteyim. Fakat geçenlerde bir olay dikkatimi çekti ve bu olay ile ilgili sizlerden fikir ve tavsiyeler almak istiyorum.
Geçen gün at çek avından dönüp Sahte balıklarımı yıkarken Sahtenin 2. ve 3. çarpmalarının takriben tam ortasında ve her iki yanda simetrik olmak üzere sanki diş izi gibi izle karşılaştım. Ve At-Çek olayına başladığımdan bu yana kullandığım sahtelerde bu izler mevcut.
Bu izleri '' Balık atlamış ama Yakalanmamış'' diyerek yorumluyorum kendimce. Fakat bunlar oluşurken sadece 1 defa balık vuruşu hissettim.
*Bu olay yada bu izler Gerçekten balık izlerimidir ?
*Bunlar balık izleri ise, Sorun acaba bende mi ?
*Acaba Sahteyi çekerken daha yavaş mı çekmeliyim ?

Sahtenin fotosunu çekip yükleyeceğim.

Şimdiden Yorumlarınız, Tavsiyeleriniz, Düşünceleriz ve yardımlarınız için Teşekkürler.

atış yaparken iğneler sahteye çarpıyor , onun izleri

İgnenin sahte su içinde aksiyon yaparken yaptıgı izler kardeşim. Aynı salınım devamlı aynı yerde oldugu için gittikce belirginleşecek. Çözümü bence iyi sahteler için epoksi yapmak.

Teşekkür ederim Yorumlarınız için.
Benim düşüncem birazcık olsun avunma imiş 🙂

İgnenin sahte su içinde aksiyon yaparken yaptıgı izler kardeşim. Aynı salınım devamlı aynı yerde oldugu için gittikce belirginleşecek. Çözümü bence iyi sahteler için epoksi yapmak.
evet, bu izler iğnelerin değmesi sonucu oluşuyor. söylediğiniz kaplamayı düşündüm ama sahtelerin aksiyonunu bozarmı diye endişe ettim, emin olamadım, Siz denediniz mi?
selamlar..

Bir seferde doğruyu söylemek şart mıydı ?
Az eveleyip - geveleyip , "ısırmış ama alamamış , sen devam et" ! deseydiniz olmaz mıydı ?

Bir seferde doğruyu söylemek şart mıydı ?
Az eveleyip - geveleyip , "ısırmış ama alamamış , sen devam et" ! deseydiniz olmaz mıydı ?

Gerçekler acıdır, Napalım daha devam edecez elbet bir gün özellikle yaz aylarında palamut ve lambuka zamanında ille birşeyler ısıracaktır 🙂
Maksat spor olsun 🙂

Back