Tulum çizme...

yükseltaktak

Aktif Üye
Tepki
157
Ödül
53
Fiyat-performans anlamında önerilere ihtiyacım var, uzmanlar dan öneri bekliyorum.

Ben remixon neopren tulum kullanıyorum. Eger benim gibi ayakları üşüyen biriyseniz şiddetle tavsiye ederim.bir tanede taslan tulumum var ama onu havalar sogudugu zaman giyemiyorum.içine neopren çorap giymeme ragmen bir sure sonra ayaklardan soguk almaya başlıyorum ve zaman geçtikçe av dayanılmaz bir hal alıyor. Keyif kaçıyor .

Ben remixon neopren tulum kullanıyorum. Eger benim gibi ayakları üşüyen biriyseniz şiddetle tavsiye ederim.bir tanede taslan tulumum var ama onu havalar sogudugu zaman giyemiyorum.içine neopren çorap giymeme ragmen bir sure sonra ayaklardan soguk almaya başlıyorum ve zaman geçtikçe av dayanılmaz bir hal alıyor. Keyif kaçıyor .
Neopren bende almayı düşünmüştüm ama neopren kullanan bir arkadaşım çok fazla hareket edince terletiyo pişik yapıyo dedi ama bu olay antalya havası için geçerli tabi, kışın çok soğuk olmuyor ama bendeki tulumla beraber kışın neopren çorap giyiyorum çünkü akarsu ağzında avlanıyorum ve akarsu kışın çok soğuk oluyor. Sabahta akarsu ağzından çıkıp sahil boyu atçek yapıyorum ve bendeki neopren olmayan tulumun bile terlettiği zaman oluyor, eğer neopren alsaymışım daha beter terletir kullanamazmışım. Güney bölgelerde tulum alacak arkadaşlar bunu göz önünde bulundurmalı.

Son düzenleme:
Neoplen tulum hareketleri kısıtlıyor , giymesi çıkarması , yürümesi hep dert .
Benim vazgeçmemdeki en büyük sebep uzun avlar'da su tutmaya başlaması ve ağırlaşması .
Omuz askıların'dan aşağı doğru baskı yapması , ben rahat edemedim .

aj premium tulum çizme.jpg

Üsteki ürünü murat sezalın üstün'de gördüm , karşılıklı sohbetimiz'de tavsiye edince aldım
Çoook ama çookk memnu'num kesinlikle tavsiye ederim .

Neoplen tulum hareketleri kısıtlıyor , giymesi çıkarması , yürümesi hep dert .
Benim vazgeçmemdeki en büyük sebep uzun avlar'da su tutmaya başlaması ve ağırlaşması .
Omuz askıların'dan aşağı doğru baskı yapması , ben rahat edemedim .

69003 dosyayı görüntüle

Üsteki ürünü murat sezalın üstün'de gördüm , karşılıklı sohbetimiz'de tavsiye edince aldım
Çoook ama çookk memnu'num kesinlikle tavsiye ederim .
Sen demedinmi 2 gece önce13 derece havada ayaklarım üşüdü diye. 🙂

Kış soğuğunda neoprenin yerini hiç bir şey tutmaz.
Biraz su çekip nispeten ağırlaşması dezavantaj gibi görünse de soğuğu hiç hissettirmemesiyle beraber esnek oluşu oturup kalkarken de büyük kolaylık sağlar.
Bana göre en büyük dezavantajı kolay kurumaması..
Bir gün biri dışı kaliteli pvc-taslan-kauçuk vs olan ama içinde de 1-2 mmlik neopren astarlı olan bir ürün.
Bu ürünün çizmesi de dışı kaliteli kauçuk ve içi de neopren astarlı olmalı.

Back