Ürün güzel ama yazlık.Bunu kullanıp da memnun kalan var mı ?
(link)
Süper söylemişsin şeref abi sonrasını düşünmek lazımÜrün güzel ama yazlık.
Soğuk suda kullanılmaz..
Her ne kadar ben kullanılmaz desem de bir çok avcı çok daha incesini, kalitesizini bile kullanıyor soğuk sularda.
Bot içine neopren çorap ve içlik giyerek bir miktar yalıtım sağlıyorsa da bugün çekilen soğukların ileride sizi ciddi sorunlarla karşılaştırabileceğini hesap etmek gerek.
Şeref abi bu tulum ince malzemeden değil, branda gibi kalın yırtılmıyor. Ben kullanıyorum bu tulumu,içine sadece termal içlik ve çift kat çorapla.🙂Ürün güzel ama yazlık.
Soğuk suda kullanılmaz..
Her ne kadar ben kullanılmaz desem de bir çok avcı çok daha incesini, kalitesizini bile kullanıyor soğuk sularda.
Bot içine neopren çorap ve içlik giyerek bir miktar yalıtım sağlıyorsa da bugün çekilen soğukların ileride sizi ciddi sorunlarla karşılaştırabileceğini hesap etmek gerek.
Eşref abi mükemmel ürün ama tedarik zordur..
Aynen abi bu işlerde para önemli rol oynuyor.. 😀Türkiyede parası olan her şeyi tedarik edebiliyor.
Bizde seyrediyoruz sadece.🙂
Şu ikiside iyi bende lemigonun tulumu polly ninde çizmesi var ikiside çok iyi,polly'nin belinde kemeri var bide, daha ucuz ürünlerde pek kullanışlı olmuyor bi arkadaşım ucuz bi ürün almıştı ama omuz askısı falan düşüyodu sürekli.(link) (link)peki arkadaşlar hem fiyatı uygun hem kullanışlı olan ürün hangisidir ? deniz için soruyorum