Tulum (göğüs) Çizme Hk Yardım, Tavsiye

(link) herhangi bir yırtılmada şu linkteki yapıştırcı kullanırsanız çok etkili su geçirmiyor ama yapıştırılan yere baskı yaparak bir gün bekletmeniz lazım
🙂 çok hızlısınız üstadım... Maşallah ... ancak link de
CROWN Point Matkap Ucu
var.
🙂

arkadaşınızın aldığı tulumun link i ni gönderebilirmisiniz acaba ...

teşekkürler...
Arkadaşım internetten almamış bizim buradaki bir av bayiinden almış bana söylediğine göre fiyatını uygun almış ben şimdi baktım internetten benzeyen bir ürün var aynısı gibi galiba linteki ürün ama fiyat benim dediğimde fazla biraz (link)

🙂 çok hızlısınız üstadım... Maşallah ... ancak link de
CROWN Point Matkap Ucu
var.
🙂
Reimdeki ürün benim tulum yırtılmadı ama aşınanacağı tahmin ettiğim yerlere naylon branda ile üstüne koruma olsun diye yama yaptım bu yapıştırıcıyla

Dosyalar

• Screenshot_2017-02-21-16-41-38-786.jpeg
    Screenshot_2017-02-21-16-41-38-786.jpeg
    35.3 KB · Okunma: 54
(link) herhangi bir yırtılmada şu linkteki yapıştırcı kullanırsanız çok etkili su geçirmiyor ama yapıştırılan yere baskı yaparak bir gün bekletmeniz lazım

tekrar teşekkür ederek benim resimde gördüğünüz tulumu ikinci el aldım. rus yapımı imiş bende 7 sene kullandım. bir kaç kez yama yaptım. ancak son yırtılışında şişe dibine kırığına basmışım o anki heyecanla fazlaca zarar vermişim. tamırı biraz zor... dolayısıyla bişeyleri yenilemeye başlamışken bir de tulum alayım dedim...

ek: kullandığım tulum ayakkabı üstü olduğu için alt taban kısmı diğer tulumlardan ince.

Son düzenleme:
Arkadaşım internetten almamış bizim buradaki bir av bayiinden almış bana söylediğine göre fiyatını uygun almış ben şimdi baktım internetten benzeyen bir ürün var aynısı gibi galiba linteki ürün ama fiyat benim dediğimde fazla biraz (link)
teşekkürler...

suyun çok derin yerine kadar gidip orda atış yapacaksanız boy tulumu alın ama lütfen çok dikkat edin çünkü boy tulumu aynı zamanda ölümcül tehlikesi olan bişeydir.3 ay kadar önce dalaman sarıgerme taraflarında kıyıdan tulumla dalaman çayının denize döküldüğü yerde levrek arayan biri suya düşmesi ile tulumun içine suyun dolması sonucu boğularak can verdi. ben tulum kullandım bence hiç kullanışlı değil.aksine tam bir eziyet. çünkü giymesi çıkarması hakkaten zulüm. evden giyinerek çıktınız diyelim ilk çıkışınızda e dönünce o pislenen tulum ile kapıda soyunmanız gerekicek.hadi diyelim arabada giydiniz çıkardınız o da arabada dışarda eziyet. ben şimdi kasık çizmesi kullanıyorum.zaten dalga en fazla diz civarıma gelecek suda yürüyor atış yapıyorum.giymesi kolay çıkarması kolay.rast gelsin.

evden giyinerek çıktınız diyelim ilk çıkışınızda e dönünce o pislenen tulum ile kapıda soyunmanız gerekicek.hadi diyelim arabada giydiniz çıkardınız o da arabada dışarda eziyet
Metin abi ben tulumla eve dönünce kapıda çıkarmıyorum tulumla beraber duşa girip tulumu duşta üzerimdeyken duş alarak yıkıyorum 🙂 Kışın ben tulumsuz yapamıyorum balıkta çok rahat oluyor dalgalar vuruyor belime kadar suya falan giriyom çok rahat oluyor.

Metin abi ben tulumla eve dönünce kapıda çıkarmıyorum tulumla beraber duşa girip tulumu duşta üzerimdeyken duş alarak yıkıyorum 🙂 Kışın ben tulumsuz yapamıyorum balıkta çok rahat oluyor dalgalar vuruyor belime kadar suya falan giriyom çok rahat oluyor.
ya kardeşim ben mi tembelleştim bilmiyorum ama bunlar bana çok eziyet geliyor yahu 🙂 evde de dırdır a gebe bir mevzu 😀

suyun çok derin yerine kadar gidip orda atış yapacaksanız boy tulumu alın ama lütfen çok dikkat edin çünkü boy tulumu aynı zamanda ölümcül tehlikesi olan bişeydir.3 ay kadar önce dalaman sarıgerme taraflarında kıyıdan tulumla dalaman çayının denize döküldüğü yerde levrek arayan biri suya düşmesi ile tulumun içine suyun dolması sonucu boğularak can verdi. ben tulum kullandım bence hiç kullanışlı değil.aksine tam bir eziyet. çünkü giymesi çıkarması hakkaten zulüm. evden giyinerek çıktınız diyelim ilk çıkışınızda e dönünce o pislenen tulum ile kapıda soyunmanız gerekicek.hadi diyelim arabada giydiniz çıkardınız o da arabada dışarda eziyet. ben şimdi kasık çizmesi kullanıyorum.zaten dalga en fazla diz civarıma gelecek suda yürüyor atış yapıyorum.giymesi kolay çıkarması kolay.rast gelsin.

kasık da kullandım eskiyyince tulum aldım. tatlı suda ustam kesinlikle olması gereken malzemeler arasında bence tulum. temizlemmesi konusundada şu ana kadar hiç dert etmedim ... kurutup poşetler, haftaya tekrar 🙂

rastgele...

Back