Tulum (göğüs) Çizme Hk Yardım, Tavsiye

Bence en güzeli @coner eşref abinin paylaştığı en üstteki linkteki Polly Boot Orion tulum çizme. Neoprenler çok terletiyo ağır oluyo, delinme ve yırtılmada tamiri zor oluyo diyorlar, bende neopren almayı düşünüp sonra o sebeblerden dolayı vazgeçmiştim ve Lemigo PVC tulum çizme ve birde polly boot normal çizme almıştım. Eğer çok soğuk yerde kullanmayacaksanız neopren almayın

(link)

Bende bu urunden aldim isciligi ve malzemesi diger pvc tulumlardan daha kalin ve iyi gibi incelemenizi tavsiye ederim.Uskudar Yildiz Balikcilik'tan 150₺ aldim.Yama kitide kutusunda mevcut.
Bu tulumdan bende de var. Çok güzel çok kaliteli bir ürün. Bahsedildiği gibi sağlam. Muşamba gibi değil kalın ve derli toplu duruyor. Öyle şalvar gibi değil. Ben kendi kutusunda saklıyorum. Meraya gittiğimde arabanın dışında giyiyorum iki dakikada. Beni çok zorlamıyor giyip çıkarmak. Şiddetle tavsiye ederim. Ben 100 liraya bedavaya denk getirmiştim. Ama daha fazla parayı hak eden bir ürün.

Bugun sabah 05-10 arasi sudaydim ilk defa denedigim Plavitex AJ tulum ile ne usudum nede hareket zorlulugu verdimAyaklarima tavsiye uzerine 3mm neoplen corap giydim firin 🙂 Bu arada balik alamadim 🙁

Bence en güzeli @coner eşref abinin paylaştığı en üstteki linkteki Polly Boot Orion tulum çizme. Neoprenler çok terletiyo ağır oluyo, delinme ve yırtılmada tamiri zor oluyo diyorlar, bende neopren almayı düşünüp sonra o sebeblerden dolayı vazgeçmiştim ve Lemigo PVC tulum çizme ve birde polly boot normal çizme almıştım. Eğer çok soğuk yerde kullanmayacaksanız neopren almayın

Soğuk önemli değil... Şekli şemali de önemli değil, amaca uygun suda beni tutkumla buluştursun yeter 🙂 tek amaç keseye uygun ekstra bir durum olmadığı surece (olursa yapacak birşey yok) suda beni idare etsin yeter... 👍

şimdilik 200 TL çok gibi... 😀 gelecek aya birdaha değerlendirmeye alayım... 😆

rastgele...

Back