TURNA AVI 2

Tebrikler. Avından çok keyif aldığım baliklardan bir tanesidir. Bu kadar irisine sık rastladığımı söyleyemem. Her zaman denkgelmiyor. 4 tanesini bir arada görmek bile bu kadar heyecan veriyorsa, tutmuş olmayı düşünemiyorum 😀

Paylaşım için teşekkürler...

Turna'lar Terkos'dan mı?

Tebrikler. Avından çok keyif aldığım baliklardan bir tanesidir. Bu kadar irisine sık rastladığımı söyleyemem. Her zaman denkgelmiyor. 4 tanesini bir arada görmek bile bu kadar heyecan veriyorsa, tutmuş olmayı düşünemiyorum 😀

Paylaşım için teşekkürler...

Turna'lar Terkos'dan mı?

Tesekkurler benimde en sevdiğim balik avlarindan bitanesi turna avi cikinca çıkıyor birinde ayni yerde 20 tane yakaladik hepsi ufakti geri bıraktık ertesi gun 15 tane yakala dik hepsi böyleydi

Merhaba,berketli avlarınız olsun 🙂

Turnanın birinden havyar çıkmasına çok şaşırdım ve üzüldüm açıkcası,demekki bu zamanlarda bile hala havyar olabiliyor turnalarda,

ama hayatda herşey bir tecrübe,

Rastgelsin.

Gecikmiş havyar ender rastlanan bir durum değildir.Önemli olan sizin yasal süre içerisinde avlanmanız...Siz sizce yapılması gerekeni yapmışınız...Kaldı ki o havyar büyük ihtimalle önümüzdeki üreme sezonunun hazırlığıdır...8 KGlık olana gelince;Turna misina hassasiyeti olan bir balık değildir...Renk ve kalınlık size kalmış attğınız kaşık ya da sahteyi kullanabildiğiniz mümkün olan en yüksek mm değeri seçin...tercihen ipek misina kullanmanızı öneririm...Bu kadar güzel bir avın raporu bu kadar kısa olmamalı,lütfen olayın öykü ve neş'e kısmından da okuyucuyu mahrum etmeyin...rastgele...

Merhaba,berketli avlarınız olsun 🙂

Turnanın birinden havyar çıkmasına çok şaşırdım ve üzüldüm açıkcası,demekki bu zamanlarda bile hala havyar olabiliyor turnalarda,

ama hayatda herşey bir tecrübe,

Rastgelsin.
Evet bende çok şaşırdım ama yapacak birşeyin de yoktu allah tan diğerlerinde çıkmadı

Gecikmiş havyar ender rastlanan bir durum değildir.Önemli olan sizin yasal süre içerisinde avlanmanız...Siz sizce yapılması gerekeni yapmışınız...Kaldı ki o havyar büyük ihtimalle önümüzdeki üreme sezonunun hazırlığıdır...8 KGlık olana gelince;Turna misina hassasiyeti olan bir balık değildir...Renk ve kalınlık size kalmış attğınız kaşık ya da sahteyi kullanabildiğiniz mümkün olan en yüksek mm değeri seçin...tercihen ipek misina kullanmanızı öneririm...Bu kadar güzel bir avın raporu bu kadar kısa olmamalı,lütfen olayın öykü ve neş'e kısmından da okuyucuyu mahrum etmeyin...rastgele...

Tamam olur abi yazarım zaten geçen gün 8kg , 9kg ve iki tane dört kiloluk daha yakaladım arkadaşdan resimleri alınca eklerim darvel kaşık resmen şov yapti misin olarak stres 0.18 ip misin kullanıyorum çok iyi gerçekten

Tebrik ederim Gökhan şahane bir av olmuş yine.
Bu arsızlarla eminim mücadelesi epey bir keyiflidir.
Gönlünce avlar kardeşim.

Evet abi mucadelesi cok guzel gercekten beni uzen sey hala yumurta cıkması bu sene clıo ve darvel kasıklarla cok guzel avlar yaptım

Back