Turna Avında Sabit Mantar Ve Altına Silikon.

Osman_Acar

Yeni Üye
Tepki
36
Ödül
15
Değerli forum üyeleri hobidaşlarım. Ben balık avına yeni başladım ( 3 aydır ) ve bu bende hastalık oldu. Elimde Okuma G-Force 180 cm spin kamış ve okuma revenger rv-65 makina var. Tekne den veya kıyıdan at-çek yapıyorum. Aklıma bir şey takıldı. Fikirlerinizi almak istedim. Bu kamışın ucuna mantar bağlasam ve altına 30 cm misina bırakıp ucuna silikon bağlasam ve su yüzeyinde ( göl ) sabit tutsam, balık gelme olasılığı nedir ?

Değerli forum üyeleri hobidaşlarım. Ben balık avına yeni başladım ( 3 aydır ) ve bu bende hastalık oldu. Elimde Okuma G-Force 180 cm spin kamış ve okuma revenger rv-65 makina var. Tekne den veya kıyıdan at-çek yapıyorum. Aklıma bir şey takıldı. Fikirlerinizi almak istedim. Bu kamışın ucuna mantar bağlasam ve altına 30 cm misina bırakıp ucuna silikon bağlasam ve su yüzeyinde ( göl ) sabit tutsam, balık gelme olasılığı nedir ?

Bu sistemde canlı yem takarak avlanıyoruz...Canlı yem takarken bile zor gelirken, silikona kanma olasılığını düşük görüyorum. Lakin söz konusu turna olunca her an her şey olabilir...Ara sıra oltayı hareketlendirerek slikona hayat verirseniz belki...Denemeden bilinmez 🙂

dediğiniz sistem için pilli balıklar var aliexpreste onlardan temin edip bağlarsanız olur iyide iş yapar renkleri de önemli tabi 😉

Back