cemkocabal
Yeni Üye
Geçtiğimiz günlerde simsiyah sırtıyla sahtemi kovalayan levreği (büyük bir olasılıkla levrek olduğunu tahmin ediyorum) gördükten sonra levrek denemelerine başlamaya karar verdim. Balıkpeşinde yayın hayatında olduğu dönemde tanıştığım sevgili Fatih kardeşim ile sabah suyuna gitmeye karar verdik. Saat sabah 06.00 civarı avlağımız ulaştık. Mis gibi ve pırıl pırıl bir hava sıcak ve samimi bir sohbet eşliğinde muhtelif sahteler kullanarak denememize devam ettik. Saatler geçmesine rağmen ne yazıkki bir sonuç alamadık. Uzaktan geçen balıkçı motorlarının üzerine toplanmış binlerce martının çığlığını birazda gıpta ederek seyre daldık. Fatih kardeşim saat dokuz olmuş abi diye uyarmasa o hızla havanında güzelliğinin etkisiyle kendimi kaptırıp gidecektim. Aynı bölgede daha önce çok güzel kofana ve lüfer almıştım ama bugün bir sonuç yoktu. Ama olsun varsın BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE ... Fatih kardeşime de samimi sohbetiyle bana eşlik ettiği ve hobimiz konusundaki bilgi ve tecrübelerimi benimle paylaştığı için kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Evet yaklaşık 3 saatlik serüvenimiz sona ermiş ve elimiz boş bir şekilde dönüş yolunu tutmuştuk. Kafamda İtalya, Fransa, İspanya vb gibi ülkelerin beşte birinden az adam başı balık tüketimimiz var kıyılarımız onlardan daha uzun ama nasıl oluyorda biz de balık bu kadar az sorularıyla karamsar düşünce bulutları eşliğinde .... Herkese rastgelsin selametle,