Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Darısı başına adem abi, çok keyifli bir avdı 🙂

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu şamandıralı avı oldum olası hiç sevemedim Barış. Mutlaka daha avcı hale geliyor takım ama ne bileyim alışamadım. Daha önceki sene canlı teke çıkartıp dip takımıyla epey eşkina almışlığım var ama aklım lrf ile yakalamakta. Var mıydı etrafta lrf ci?

Şu şamandıralı avı oldum olası hiç sevemedim Barış. Mutlaka daha avcı hale geliyor takım ama ne bileyim alışamadım. Daha önceki sene canlı teke çıkartıp dip takımıyla epey eşkina almışlığım var ama aklım lrf ile yakalamakta. Var mıydı etrafta lrf ci?
Abi biz biraz ücra bir meradaydık, açıkçası bizden başka kimse yoktu 🙂
Sahil şeridi malum komple yeşil alan ve hayli ışık var, eşkina çok seyrek...

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar ,
Marmara denizinde uzatma ağ diye tabir ettiğimiz bırakıp bekleterek sonrasında gelip toplanmak üzere yapılan ağ ile avlanmak yasaktır .
158 sahil güvenlik telefonudur uzatma ağ bırakıyorlar ibaresini kullanarak bildirimde bulunabilirsiniz .
Resim çekebilir iseniz (link) linkinden yükleyerek iletebilirsiniz .
Kurallara uyalım uymayanlarıda uyaralım . rastgele .

h) İstanbul İlinde; Caddebostan sahilindeki (40° 57.684' N - 29° 04.327' E) koordinat noktası, Kınalıada’nın kuzeybatısındaki (40° 53.526' N - 29° 01.014' E) koordinat noktası, Büyükada’nın kuzeyindeki (40° 49.931' N - 29° 07.368' E) koordinat noktası, Sedef Adasının doğu ucundaki (40° 50.892' N - 29° 09.006' E) koordinat noktası ile Kartal sahilindeki (40° 54.078' N - 29° 09.456' E) koordinat noktasını birleştiren hattın içerisinde kalan alanda uzatma, çapari ve olta dışında her türlü istihsal vasıtasıyla (Harita-21),

Dosyalar

• harita 21.jpg
    harita 21.jpg
    11.4 KB · Okunma: 479
Back