Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Orada Bostancı’ya giderken veya moda da aslında Spin yapılabilir diye düşünüyorum. Boğaz da falan Spin olmaz değil mi ?
Daha önce birisinden kadikoyle ilgili şu cevabı almıştım.

Kalamış marinayı ve cevresini dene levrek ve lufer almışlımız var modo otoprkıda dene tavsiye ederim

Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın işbaşı yapıyorum ve 4 ay kadar süren hemen hemen her gün gittiğim Maltepe Dolgu Alanı istavrit avında ağustos ayının 2. yarısı bizleri çok fazla üzdü. Eylül ayı ise çok daha verimsiz başladı maalesef.
Bu cuma gecesi itibariyle son senelerde İLK KEZ bir tane bile balık alamadan döndüm. Saat 22:30 - 04:30 arası şamandıralı ve farklı renk çapariler ile sürekli denedim ama son zamanlar sıkça yazdığım üzere, üstad dediğimiz abiler bile isyan edip, dönüyorlar son birkaç haftadır. O kadar abartılı bir şekilde verimsiz ki, nedendir, ne oluyor, ne olacak kimsenin bir fikri yok.
Geçen sene bu dönemlerin fotoğraflarına bakıyorum, inanılmaz bir fark var arada. Her geçen sene bir öncekini mumla aratır oldu. Denizlerimizi bu hale getirenlerin, yasak ve kaçak avlananların, havyarlı canlıları avlayanların, parmak kadar balıkları tutanların ve tüm bunlara göz yuman yetkililerin Allah belasını versin, zehir zıkkım olsun diyerek aktif istavrit sezonumu sonlandırıyorum. 🙂
Oltası suda olan herkese rastgele, selamlar, kolaylıklar.

Back