Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Palamutlarımız hayırlı olsun, fikirtepe cuma pazarından...
Adamla bildiğin kafa buldum keko yazdıkça yazdı, en sonunda dayanamadım patlattım kahkahayı herifçioğlu 2 yan tezgahın arkasına kaçtı 😀 😀
IMG_20200119_120731.jpg

'Şafak sıkıştırıyor' misali, Maltepe dolgu alanındaki kayalıklarda akşam suyunda at çek ile başlayıp, sabah saatlerine dek şamandırayla çalıştığımız günler, geceleri özlüyor insan. Artık abi kardeş, dost ahbap olduğun çevrende avlanan ve sürekli yeri belli-sabit olan insanlarla sohbeti, yardımlaşmayı, ortak paylaşımları özlüyor insan. Elbette teknenin çok başka avantajları oluyor, özellikle dişli konusunda ama kayalıkların verdiği huzuru, özgürlüğü hiç bir tekne turunda alabilmiş değilim.
Henüz ilk cemre bile düşmedi ve muhtemelen 2 ay kadar daha beklemek gerekiyor ama işte özlemeye başladık bir kez, bundan sonrası sabırsızlıkla bekleyerek geçecek. Ara ara da merayı yoklamakla tabiiki. 🙂

Dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    41.4 KB · Okunma: 500
  • 2.jpg
    2.jpg
    74.5 KB · Okunma: 501
  • 3.jpg
    3.jpg
    44.9 KB · Okunma: 512
  • 4.jpg
    4.jpg
    33.9 KB · Okunma: 475
Arkadaşlar bir sorum olacak ama bu divein scubastoreden alışveriş yapan varmı aranızda sorunsuz bir şekilde teslim ediyorlarmış konuya hakim birisi yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler alınacak malzeme palet palası.

Arkadaşlar bir sorum olacak ama bu divein scubastoreden alışveriş yapan varmı aranızda sorunsuz bir şekilde teslim ediyorlarmış konuya hakim birisi yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler alınacak malzeme palet palası.
Waveinn, trekkinn den çok alışveriş yaptım sorunsuz geldi. Hepsi aynı tradeinn markası. Çok memnun kaldım. Fiyatın üzerine %18 + 11tl damat vergisi eklemeyi göze alarak sipariş verin.

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back