Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

tnrclk5353

Üye
@humar çok geçmiş olsun hocam. Her açıdan aksiyon dolu bir gece olmuş desene. :)

MALTEPE DOLGU ALANI 1-15 HAZİRAN RAPORU :

Yasakların kalktığı gece 00:00 da dahil olmak üzere her akşam şamandıralı ava çıktım. ilk 10 gün son derece verimsiz idi. Balık sayısı az, boyları suya iade edilmek üzere aşırı ufak idi. Enteresandır o ufak boylara inat her 2 günde bir tekneyle, ada açıklarında dahi tutamadığım kadar büyük boyda istavrit geliyordu. Bir tanesinin fotoğrafı önceki sayfada mevcut.
Son 5 günde ise balık sayısında ve boylarında gözle görülür bir artış olmasına rağmen geçen yaz ki notlarıma bakınca hala o verimi yakalayamadığımızı gözlemliyorum.
Bir de bu sene dikkatimi çeken, balık 50-60 dakika kıyılıyor ve sonrasında sıfır.. Eskiden gece hem sohbet hem av amaçlı otururken gece 2-3'lere dek her atışımızda en az 1-2 balık gelirken bu sene 23:30'dan sonra imkansıza dönüştü diyebilirim.

Son olaraktan, hedef balık olarak eşkina diyenler ve ayrıca spin-lrf deneyen hobidaşlar da aşırı mutsuzlar.
Masayi kurmussun rakiyi açmışsın sen ne balığı yemek istiyorsan soyle alir gelirim ben ortam on numara maşallah

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

humar

Aktif Üye
Adı
Hakan U.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@humar çok geçmiş olsun hocam. Her açıdan aksiyon dolu bir gece olmuş desene. :)

MALTEPE DOLGU ALANI 1-16 HAZİRAN RAPORU :

Yasakların kalktığı gece 00:00 da dahil olmak üzere her akşam şamandıralı ava çıktım. ilk 10 gün son derece verimsiz idi. Balık sayısı az, boyları suya iade edilmek üzere aşırı ufak idi. Enteresandır o ufak boylara inat her 2 günde bir tekneyle, ada açıklarında dahi tutamadığım kadar büyük boyda istavrit geliyordu. Bir tanesinin fotoğrafı önceki sayfada mevcut.
Son 6 günde ise balık sayısında ve boylarında gözle görülür bir artış olmasına rağmen geçen yaz ki notlarıma bakınca hala o verimi yakalayamadığımızı gözlemliyorum.
Bir de bu sene dikkatimi çeken, balık 50-60 dakika kıyılıyor ve sonrasında sıfır.. Eskiden gece hem sohbet hem av amaçlı otururken gece 2-3'lere dek her atışımızda en az 1-2 balık gelirken bu sene 23:30'dan sonra imkansıza dönüştü diyebilirim.

Son olaraktan, hedef balık olarak eşkina diyenler ve ayrıca spin-lrf deneyen hobidaşlar da aşırı mutsuzlar.

MALTEPE DOLGU ALANI 1-16 HAZİRAN RAPORU :

Son 6 günde ise balık sayısında ve boylarında gözle görülür bir artış olmasına rağmen geçen yaz ki notlarıma bakınca hala o verimi yakalayamadığımızı gözlemliyorum.

Teşekkür ederim

E

Erden Eren

Misafir
IMG_20200618_032751.jpg

Geçen yazı mumla aratan bir av sezonunun son günlerinde az da olsa bir şeyler almaya başladık. Bir hafta öncesine nazaran biraz kıpırdama var.
Yer : Maltepe Dolgu Alanı

Moderatör tarafında düzenlendi:
E

Erden Eren

Misafir
Ben bu sene sadece şamandıralı çalışıyorum.
Ama at-çek ve diğer avlara dair de rapor verebilirim. Gerçi bir sayfa öncesinde yazmıştım sanırım.

Ergin12

Yeni Üye
Adı
Ergin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar Kartalda su samuru var yavrularıda var gece çok dolaşıyor ondan sebep eşkina karagöz kalmıyor yanaşmıyor kıyıya pendik de arkadaşlarda diyorlar oradada varmış su samuru

B

budun

Misafir
Dün kartalda 18:30-20:30 arası çapari denemelerim de sıfır elde var sıfır. Geceye kalmadım, resmen çöl olmuş.

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi