Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@humar çok geçmiş olsun hocam. Her açıdan aksiyon dolu bir gece olmuş desene. 🙂

MALTEPE DOLGU ALANI 1-15 HAZİRAN RAPORU :

Yasakların kalktığı gece 00:00 da dahil olmak üzere her akşam şamandıralı ava çıktım. ilk 10 gün son derece verimsiz idi. Balık sayısı az, boyları suya iade edilmek üzere aşırı ufak idi. Enteresandır o ufak boylara inat her 2 günde bir tekneyle, ada açıklarında dahi tutamadığım kadar büyük boyda istavrit geliyordu. Bir tanesinin fotoğrafı önceki sayfada mevcut.
Son 5 günde ise balık sayısında ve boylarında gözle görülür bir artış olmasına rağmen geçen yaz ki notlarıma bakınca hala o verimi yakalayamadığımızı gözlemliyorum.
Bir de bu sene dikkatimi çeken, balık 50-60 dakika kıyılıyor ve sonrasında sıfır.. Eskiden gece hem sohbet hem av amaçlı otururken gece 2-3'lere dek her atışımızda en az 1-2 balık gelirken bu sene 23:30'dan sonra imkansıza dönüştü diyebilirim.

Son olaraktan, hedef balık olarak eşkina diyenler ve ayrıca spin-lrf deneyen hobidaşlar da aşırı mutsuzlar.
Masayi kurmussun rakiyi açmışsın sen ne balığı yemek istiyorsan soyle alir gelirim ben ortam on numara maşallah

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MALTEPE DOLGU ALANI 1-16 HAZİRAN RAPORU :

Yasakların kalktığı gece 00:00 da dahil olmak üzere her akşam şamandıralı ava çıktım. ilk 10 gün son derece verimsiz idi. Balık sayısı az, boyları suya iade edilmek üzere aşırı ufak idi. Enteresandır o ufak boylara inat her 2 günde bir tekneyle, ada açıklarında dahi tutamadığım kadar büyük boyda istavrit geliyordu. Bir tanesinin fotoğrafı önceki sayfada mevcut.
Son 6 günde ise balık sayısında ve boylarında gözle görülür bir artış olmasına rağmen geçen yaz ki notlarıma bakınca hala o verimi yakalayamadığımızı gözlemliyorum.
Bir de bu sene dikkatimi çeken, balık 50-60 dakika kıyılıyor ve sonrasında sıfır.. Eskiden gece hem sohbet hem av amaçlı otururken gece 2-3'lere dek her atışımızda en az 1-2 balık gelirken bu sene 23:30'dan sonra imkansıza dönüştü diyebilirim.

Son olaraktan, hedef balık olarak eşkina diyenler ve ayrıca spin-lrf deneyen hobidaşlar da aşırı mutsuzlar.

MALTEPE DOLGU ALANI 1-16 HAZİRAN RAPORU :

Son 6 günde ise balık sayısında ve boylarında gözle görülür bir artış olmasına rağmen geçen yaz ki notlarıma bakınca hala o verimi yakalayamadığımızı gözlemliyorum.

Teşekkür ederim

IMG_20200618_032751.jpg

Geçen yazı mumla aratan bir av sezonunun son günlerinde az da olsa bir şeyler almaya başladık. Bir hafta öncesine nazaran biraz kıpırdama var.
Yer : Maltepe Dolgu Alanı

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Ben bu sene sadece şamandıralı çalışıyorum.
Ama at-çek ve diğer avlara dair de rapor verebilirim. Gerçi bir sayfa öncesinde yazmıştım sanırım.

Arkadaşlar Kartalda su samuru var yavrularıda var gece çok dolaşıyor ondan sebep eşkina karagöz kalmıyor yanaşmıyor kıyıya pendik de arkadaşlarda diyorlar oradada varmış su samuru

Dün kartalda 18:30-20:30 arası çapari denemelerim de sıfır elde var sıfır. Geceye kalmadım, resmen çöl olmuş.
5d497ed5c1a4d382f392bc25013dbedb.jpg

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back