tnrclk5353
Üye
Masayi kurmussun rakiyi açmışsın sen ne balığı yemek istiyorsan soyle alir gelirim ben ortam on numara maşallah@humar çok geçmiş olsun hocam. Her açıdan aksiyon dolu bir gece olmuş desene.
MALTEPE DOLGU ALANI 1-15 HAZİRAN RAPORU :
Yasakların kalktığı gece 00:00 da dahil olmak üzere her akşam şamandıralı ava çıktım. ilk 10 gün son derece verimsiz idi. Balık sayısı az, boyları suya iade edilmek üzere aşırı ufak idi. Enteresandır o ufak boylara inat her 2 günde bir tekneyle, ada açıklarında dahi tutamadığım kadar büyük boyda istavrit geliyordu. Bir tanesinin fotoğrafı önceki sayfada mevcut.
Son 5 günde ise balık sayısında ve boylarında gözle görülür bir artış olmasına rağmen geçen yaz ki notlarıma bakınca hala o verimi yakalayamadığımızı gözlemliyorum.
Bir de bu sene dikkatimi çeken, balık 50-60 dakika kıyılıyor ve sonrasında sıfır.. Eskiden gece hem sohbet hem av amaçlı otururken gece 2-3'lere dek her atışımızda en az 1-2 balık gelirken bu sene 23:30'dan sonra imkansıza dönüştü diyebilirim.
Son olaraktan, hedef balık olarak eşkina diyenler ve ayrıca spin-lrf deneyen hobidaşlar da aşırı mutsuzlar.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi