Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün Pendik marinadan çıktık, sırasıyla marina açıkları, kartal, maltepe ve sonrasında kınalı ve etrafında yemli denedik ama vuruş bile alamadık
Beykozdan akşam yemlisinde güzel balık alanlar var bu tarafa balık akmıyor galiba yada mera bulamadık

Dün akşam Maltepe Dolgu Alanı'nda yeşil ışıklı, zil sesli kamışlar bolca idi.
Hemen hemen herkes dişliye attı. Ben herzamanki gibi istavrite çalıştım. 🙂
Velhasıl kelam, birkaç yüz metrelik alanda sorduklarım, keza dönerken selam verip rapor verenler falandı filandı derken kimseler dişli alamadı.
Ben yine sabah 7'ye dek durduğumdan istavrit aldım, özellikle gece 4 civarı sürü girdi, 45 dakika kadar verimli idi.
Ama lüfer bekleyen, çinekopa atan arkadaşlar, abiler dün gece maalesef istediklerini alamadılar.

Dün akşam Maltepe Dolgu Alanı'nda yeşil ışıklı, zil sesli kamışlar bolca idi.
Hemen hemen herkes dişliye attı. Ben herzamanki gibi istavrite çalıştım. 🙂
Velhasıl kelam, birkaç yüz metrelik alanda sorduklarım, keza dönerken selam verip rapor verenler falandı filandı derken kimseler dişli alamadı.
Ben yine sabah 7'ye dek durduğumdan istavrit aldım, özellikle gece 4 civarı sürü girdi, 45 dakika kadar verimli idi.
Ama lüfer bekleyen, çinekopa atan arkadaşlar, abiler dün gece maalesef istediklerini alamadılar.
bir ara bahsettiğiniz yeşil ışıklı kamışlar o alanda demirledik belki hareket vardır diye ama maalesef yoktu

bir ara bahsettiğiniz yeşil ışıklı kamışlar o alanda demirledik belki hareket vardır diye ama maalesef yoktu

2 noktada gördüm sizi. Beyaz tekne ise.
Ama her 2'sinde de çok çok az durup devam ettiniz. Siz iseniz tabi. 🙂

Dün sabaha kadar Lrf yaptık eşkina istavrit ispari sabah sahte denedik 2 vuruş aldık ama takılmadı peşine zargana atladı rapalaya dragos tarafında 8 parça çinekop sarıkanat alan oldu yemli takımla hatta canlı yem verdik kıyıları boşlamayın

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba ismim umut maltepe kartal vs hattinda lrf olur yemli olur bende katilmak isterim arkadas lazimza tesekkurler

Basladi🙂

Dosyalar

• IMG_20200927_215416.jpg
    IMG_20200927_215416.jpg
    35.4 KB · Okunma: 283
Back