Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

ardy

Üye
Adı
Arda
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dün Pendik marinadan çıktık, sırasıyla marina açıkları, kartal, maltepe ve sonrasında kınalı ve etrafında yemli denedik ama vuruş bile alamadık
Beykozdan akşam yemlisinde güzel balık alanlar var bu tarafa balık akmıyor galiba yada mera bulamadık

mehmethabil1905

Aktif Üye
Adı
mehmet habil
Kan Grubu
A Rh Pozitif
dün akşam kartal kumcular tel örgünün dibinden bir kişi çinekop aldı saat 23.30'da başkada birşey yoktu lrf ile gezerken gördüm

E

Erden Eren

Misafir
Dün akşam Maltepe Dolgu Alanı'nda yeşil ışıklı, zil sesli kamışlar bolca idi.
Hemen hemen herkes dişliye attı. Ben herzamanki gibi istavrite çalıştım. :)
Velhasıl kelam, birkaç yüz metrelik alanda sorduklarım, keza dönerken selam verip rapor verenler falandı filandı derken kimseler dişli alamadı.
Ben yine sabah 7'ye dek durduğumdan istavrit aldım, özellikle gece 4 civarı sürü girdi, 45 dakika kadar verimli idi.
Ama lüfer bekleyen, çinekopa atan arkadaşlar, abiler dün gece maalesef istediklerini alamadılar.

ardy

Üye
Adı
Arda
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dün akşam Maltepe Dolgu Alanı'nda yeşil ışıklı, zil sesli kamışlar bolca idi.
Hemen hemen herkes dişliye attı. Ben herzamanki gibi istavrite çalıştım. :)
Velhasıl kelam, birkaç yüz metrelik alanda sorduklarım, keza dönerken selam verip rapor verenler falandı filandı derken kimseler dişli alamadı.
Ben yine sabah 7'ye dek durduğumdan istavrit aldım, özellikle gece 4 civarı sürü girdi, 45 dakika kadar verimli idi.
Ama lüfer bekleyen, çinekopa atan arkadaşlar, abiler dün gece maalesef istediklerini alamadılar.
bir ara bahsettiğiniz yeşil ışıklı kamışlar o alanda demirledik belki hareket vardır diye ama maalesef yoktu

ardy

Üye
Adı
Arda
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Muhtemelen bizdik hiç vuruş olmayınca cihaz da balık göstermeyince yol aldık, balonlara havalı ile atıyorlardı 😊

mehmethabil1905

Aktif Üye
Adı
mehmet habil
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün sabaha kadar Lrf yaptık eşkina istavrit ispari sabah sahte denedik 2 vuruş aldık ama takılmadı peşine zargana atladı rapalaya dragos tarafında 8 parça çinekop sarıkanat alan oldu yemli takımla hatta canlı yem verdik kıyıları boşlamayın

Son düzenleme:

Umut19

Aktif Üye
Adı
umut
Kan Grubu
A Rh Negatif
Arkadaslar merhaba ismim umut maltepe kartal vs hattinda lrf olur yemli olur bende katilmak isterim arkadas lazimza tesekkurler