Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cuma, salı ve dün (çarşamba) Dolgu Alanı'nı Maltepe başlangıç, aradaki dalgakırana dek turladım.
Toplamda 4-5 tane spin çalışan ve 1-2 tane de yemli atan oluyor. Onlar da pek mutsuzlar. Vuruş dahi alamadıklarını söylüyorlar.
Şu kısıtlamalar 21:00'den 00:00 olsa, hiç yoktan eşkinaya atarız.
Var mı bizim bu hatta son günlerde inen, yoklama çeken kimseler? İş yerim kapalı tutulduğundan ben gündüzleri de boşum, var mı önerisi olan, gündüz şunu dene, şu balığa atabilirsin gibi önerileri olan acaba?
Teşekkürler, selamlar. 🙂

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
23 Şubat Salı ;
Bist Cafe başlangıç - sonradan yapılan dalga kıran arası, koskoca dolgu alanında ben de dahil, 1 kişi bile takımlarıyla gelmemişti, tek bir oltacı yoktu. 🙂

Kongrelerde, mitinglerde, cenaze törenlerinde geçmeyen virüs, 21:00'den sonra da geçmese bari, biz de hiç yoktan eşkinaya çalışsak. 😀 😀 😀

23 Şubat Salı ;
Bist Cafe başlangıç - sonradan yapılan dalga kıran arası, koskoca dolgu alanında ben de dahil, 1 kişi bile takımlarıyla gelmemişti, tek bir oltacı yoktu. 🙂

Kongrelerde, mitinglerde, cenaze törenlerinde geçmeyen virüs, 21:00'den sonra da geçmese bari, biz de hiç yoktan eşkinaya çalışsak. 😀 😀 😀
Haftaya inşallah yasak biter. Reis yapalım bi akşam eşkina, tabi teke bulmamız lazım. Hissediyorum eşkinalar yığınak yaptı 🙂

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftaya inşallah yasak biter. Reis yapalım bi akşam eşkina, tabi teke bulmamız lazım. Hissediyorum eşkinalar yığınak yaptı 🙂

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu aylarda kestirememekle beraber normal şartlar altında teke sorunu hiç yaşamıyoruz.
Yasaklar umarım dediğin gibi kalkar ve beraber bir eşkina denemesi yaparız üstad. 🙂

Turizm sektörüyle göbek bağımız bir gibi oldu vallahi.
Geçen sezon da turizmin başlaması ile 1 Haziran 00:00'da izin çıkmıştı, görünen o ki bu sezon da 1-2 hafta öne çekilebilme ihtimaliyle birlikte turizm sezonu açılışını bekleyeceğiz.
Gerçi ramazan çıkışı yaşanacak bayram sonrası kırmızıdan bordoya dönersek sahilleri yeniden yasaklarlar mı orası da muallak ama bize yine huzur, bize yine balık tutma keyfi sancılı - rötarlı bir süreçle başlayacak gibi.
(Şamandıra - İstavrit)

Selamlar.
6 nisan.
Maltepe dolgu alanı önü.
Akşam suyu.
Tekneden.
6 gr jighead+Berkley gulp baby sardine pembe silikon.

Tek zargana. Serbest bıraktım.Başka alamadım
0befa0dc246ee36b164bf139022544c0.jpg

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back