kaptan kusto
Yeni Üye
- Tepki
- 17
- Ödül
- 5
Sabah 5-6 gibi gidin beykoza 185-200-220 gr kursun alın yanınıza 50 60 parça çinekop alan var. kursun arkası rapala yapıcaksınız.
Evet balık bol olunca insanlarda çok oluyo zaten orayı sahiplenenler var olurda oltan dolaşırsa afra tafralarından geçilmiyo , her bölgenin orada yatanı var sanki belli başlı kişiler hiç değişmiyo ve denizi parsellemiş gibi davranıyolar bu sene lüferin bol olduğu aylarda ne kavgalar gördük boğazda. birbirini denize atmaya çalışan bile gördük yani. takılınca ana bedeni kesip atandan tutunda rapala ve balık çalan bile gördük yaşadık, bu keyif işi bu ama ticarete dökenler sayesinde keyfide kalmadı .
Hiç haberimiz yok.. 🙂 yıllardır boğazda kurşun arkası çalışırım güneş doğmadan 2 saat önce balık yaptığına ne şahit oldum ne de duydum...Sabah 5-6 gibi gidin beykoza 185-200-220 gr kursun alın yanınıza 50 60 parça çinekop alan var. kursun arkası rapala yapıcaksınız.
Sabah 5-6 gibi gidin beykoza 185-200-220 gr kursun alın yanınıza 50 60 parça çinekop alan var. kursun arkası rapala yapıcaksınız.
beykoz yürüyüş sahili başlangıcındaki ilk villanın yanından başlıyo haalaa da çıkıyo yanalmı söyliycez kardeşim . 225 gram kursunu 100 ve üzeri atan balığı alıyo fakat hava serteldi hayvan kanaldan saat 8 gibi çıkıyo 8den önce almak için kanala atabiliyosan alırsın alan da varHiç haberimiz yok.. 🙂 yıllardır boğazda kurşun arkası çalışırım güneş doğmadan 2 saat önce balık yaptığına ne şahit oldum ne de duydum...
Saat 8 de gün doğuyor sen saat 5-6 balık diyorsun..
Üstad forumda lütfen asılsız şeyler yazmayın, inanıp giden var boşuna yazık... Benzin olmuş 13 lira...
Boğazda kurşun arkasında bu sene balık yok. Alan 3-5 parça o da gün boyu çalışabilen...
Sağlıcakla ..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben 50 * 60 parçayı gözümle görmedim fakat çengelköy oğuz balıkçılık kendiside gidip 20 tane de kendim aldım ben öyle çok atmadım 2 3 atışta 1 balık aldım diyor. fakat 2 hafta oldu bunu söyleyeli pazar sabahı ordaydım balık nazlıydı ama vardı balıkçıda vardı açık atan 225 atan balık alıyordu peş peşe alan da olduAsılsız bilgi Anadolu yakasının her yerinde avlanıyorum böyle bir balık çıkmadı çıkmasıda mümkün değil
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burada bilgi aktarımı falan yok yani temmuz ağustos eylül aylarında boğaz yıkıldı lüferden sabahlayanlar 40 50 parça lüfer aldı bir allahın kuluda şurası yıkılıyo gelin alın balığınızı demedi kimse merayı kalabalıklaştırmıyo paylaşım yapan yok merayı doldurmak isteyen yok şuanda kursun arkasının anadolu yakasında en verimli olduğu bilinen yer kanlıcadan sonra beykozdaki yürüyüş alanının en basındaki villanın yanındaki platformdur. abicim nelere takılıyosunuz balık yeri paylasıyoruz kusur arıyosunuz 50 60 parça balık alan olduğu için yazdım çengelköy oğuz kendisi 20 parça balık almış ama ben atmadım yoruldum full çalışan doldurdu 50 60 parça balığı dedi ben balık bilgisini balık malzemesi satandan alırım çünkü bu adamlardan balığı bulan kişiler malzeme alıyo anlık bilgi bu adamlarda . mahalleliyi berbere balığı balık malzemesi satana sorucaksın .. paylaştık suçlu olduk mk. yok benzin 14 yok bilmemne yok yazık abicim mazot pahalıysa bu benim ayıbım değil bidaha öpseler paylaşmam geze geze bulmaya çalışın. haaaaa balık yıkılırken tek kiside paylaşmadı bu sitede açın youtube yi balık bittikten sonra vaniköyde fileyle istavrit alanları paylaşmışlar adam fileyle 300 400 kg istavriti 1 saatte tutuyo burda paylaşan yok ,Kaptan Kusto şimdi arkadaşların verdiği tepkilerde haklılık payları bir hayli fazla açıkçası.
Yani bana ilk cümlenizde bile "50-60 parça çinekop alan var." diye giriş yapıp, son mesajınızda "Gözümle görmedim." demeniz bile çelişkili.
Mert ve Barış arkadaşların da belirttiği üzere, burada bilgi aktarımı yaparken biraz daha titiz olmaya özen göstermekte fayda var. İnsanlar bizim yazdıklarımızdan yola çıkarak kısıtlı olan zamanlarını yanlış bir merada, olmayan bir av peşinde geçirmesin en nihayetinde.
Selamlar, saygılar herkese.